Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Wirtzfeld 21 - KŲlschlšndchen 14, 4760 BŁllingen, Belgi√ę Activ Kamp - Sporthotel
Activ Kamp - Sporthotel

Gegevens:

Wirtzfeld 21 - KŲlschlšndchen, 14
4760 BŁllingen

Tel: 080/64.75.29

Fax: 080/64.25.33

Website:

Openingsuren:
Opening op basis van reservatie!

Sluitingsdagen:
Geen

Talen:
NL, FR, ENG, DUI

Mogelijke betalingswijze:

Reservatie mogelijk

LeeftijdscategorieŽn:
van 0 tot 13 jaar

Binnenactiviteit

Activiteit voor het hele gezin

Restaurant/cafetaria ter plaatse

Logies in de buurt

Speelplein ter plaatse

Toilet

Nieuws van "Activ Kamp - Sporthotel"

Vanaf 2011 kan je het sporthotel in zijn geheel afhuren voor de organisatie van jouw exclusief evenement. Interessante voorwaarden met mooie opbrengstmogelijkheden voor jouw vereniging! Beslist een uniek idee!
Voor informatie gewoon even bellen naar 0495/79.88.47.

Beschrijving van "Activ Kamp - Sporthotel"

Dit groepsverblijf is gelegen op de dalflank van de Holzwarche in het prachtige dorpje Wirtzfeld. De ideale locatie voor een verblijf met je vereniging, familie, bedrijf of school.
Alle kamers hebben een eigen badkamer. Zelfs voor de organisatie van een evenement (bijv.: wandel- of fietsweekend). Er is een zwembad met sauna, een voetbalveld, speeltuin, grasveld, gezellig cafeetje en meerdere dagruimtes. Daarnaast kan je er ook activiteiten doen zoals mountainbiken, wandel- en fietstochten, kano varen, rafting, langlauf, avonturenparcours, muurklimmen, oriŽntatieloop, rondritten met scooter, survival en teambuilding, ...
Je kan er kiezen uit zowat alle formules. Programma's op maat, kamer met ontbijt, half pension, vol pension, zelfkook, tentenkamp, ...
In het sporthotel zelf kan je terecht met kleine en grote groepen tot 70 personen maar ook heel grote groepen kunnen bij ons terecht door onze samenwerking met vakantieverblijven in de buurt.

Wegbeschrijving:

Neem de E313 richting Luik, neem richting Verviers, neem dan afrit Eupen, volg Hautes Fagnes, rij dan naar links Elsenborn, vervolg de weg tot in Wirtzfeld.

Indien u gebruik maakt van GPS: Wirtzfeld 21
(nieuw adres is KŲlschlšndchen 14)

Contact opnemen met "Activ Kamp - Sporthotel"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, Ö
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
sono babis
La venue d'un personnage de votre choix, visible sur le blog...
Speelgoed Mertens - Speci
10 % korting op vertoon van de Famidookaart. Niet geldig op ...
Activ Kamp - Sporthotel
Korting van 5% voor groepen vanaf 20 personen of op vertoon ...
Meer kortingen [+]