Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Internationale Tweedaagse van Vlaanderen
Internationale Tweedaagse van Vlaanderen

Gegevens:

Grote Markt
8370 Blankenberge

Website:

Openingsuren:
Op 5 en 6 mei 2018, tussen 8 en 18 uur.
Start vanaf 10 uur tot 15 uur, voor 42 km vanaf 8 uur.
Aankomen kan tot 18 uur.

Talen:
NL, FR, ENG

Reservatie mogelijk

Leeftijdscategorien:
van 0 tot 13 jaar

Toegang personen met een handicap (rolstoelgebruikers)

Toegangelijk met kinderwagen

Activiteit voor het hele gezin

Restaurant/cafetaria ter plaatse

Logies in de buurt

Dieren toegelaten

Speelplein ter plaatse

Toilet

Nieuws van "Internationale Tweedaagse van Vlaanderen"

Op zaterdag 5 en zondag 6 mei ontvangt Blankenberge opnieuw de Internationale Tweedaagse van Vlaanderen.
Het evenement is een heuse familiehappening en uitstekende mix van inspanning en ontspanning. De deelnemers kunnen kiezen uit vier parcours: 7, 15, 24 of 42 km.
Voor jonge gezinnen werd de 6km-wandeling uitgebouwd als d familiewandeling. De jongsten onder onze deelnemers zullen er op hun weg springkastelen, speelpleinen, een schminkstand en heel wat lekkers vinden. Bovendien zullen ook de papa's en de mama's de wandeling weten te smaken, want zij worden er o.a. getrakteerd op een heerlijke Piraat (biertje) en een versgebakken noordzeevisje.

En ook al is zoon- of dochterlief al wat ouder, dan nog kunnen ze met enkele vrienden of vriendinnen op stap, terwijl de ouders hun eigen tempo of parcours kiezen. De rustige wegen en de uitstekende bepijling zorgen immers gegarandeerd voor een behouden thuiskomst.

Voor de jongste stappers hebben we, in samenwerking met de Gezinsbond, een heus feestpark "De Voetjes". Al dat stappen mag immers ook wel eens wat plaats maken voor pure fun. Een springkasteel maar ook het schminkatelier, een glittertatooshop en kinderdisco zal in het feestpark niet ontbreken. Naast deze vaste waarden brengt dit kinderdorp echter nog meer vertier. Zin om je ouders eens goed op stang te jagen bij je thuiskomst? Laat je dan een hippe haartooi aanmeten bij de gekke kapsels.

Beschrijving van "Internationale Tweedaagse van Vlaanderen"

Ieder jaar tijdens het eerste weekend van mei is Blankenberge het mekka van de wandelsport waar naast de doorwinterde wandelaars heel wat families komen meegenieten van deze ultieme voorjaarsklassieker van familiehappenings.

Wegbeschrijving:

Het evenement start en eindigt op de Grote Markt van Blankenberge, pal in het centrum. Het best zoekt u parkeerplaats in de buurt van het station of de haven.

Hoe bereikbaar met openbaar vervoer?

Het makkelijkst is de Tweedaagse te bereiken met het openbaar vervoer. De Grote Markt ligt op slechts vijfhonderd meter van het station en tram en bus stoppen op minder dan tweehonderd meter van de start- en aankomstplaats.
Tijdens het weekend van de Tweedaagse worden extra treinen ingelegd.

Rubrieken van "Internationale Tweedaagse van Vlaanderen"

Uitstapjes Wandelingen en uitstapjes in de natuur


Contact opnemen met "Internationale Tweedaagse van Vlaanderen"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Het Leerhof
Welkomstdrankje met koekje/snoepje bij aankomst Gratis baby...
Inti Washi
Gratis kleine Boliviaanse attentie bij vermelding Famidoo....
Onderstebove
Goed om weten is dat bij het afsluiten van een geboortelijst...
Meer kortingen [+]