Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Akabe Sint-Willibrordus - Scouts Neerpelt
Akabe Sint-Willibrordus - Scouts Neerpelt

Gegevens:

Berkendreef, 10b2
3910 Neerpelt

Website:

Nieuws van "Akabe Sint-Willibrordus - Scouts Neerpelt"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Akabe Sint-Willibrordus - Scouts Neerpelt"

In AKABE Neerpelt zitten vooral kinderen en jongeren met een verstandelijke handicap . Maar ook anderen kunnen bij ons terecht, uiteraard voor zover het haalbaar is binnen de groep. Onze groep telt een 25-tal leden en is onderverdeeld in 2 takken.

De Okapi's zijn een groep jongens en meisjes met veel fantasie. Ze houden van prinsessen, indianen en mega mindy. Samen met de leiding genieten ze van een ontspannende zondagnamiddag, deze tak biedt plaats voor de jongere leden en voor leden die het graag wat rustig houden. Ze spelen spelletjes, knutselen, koken, zingen en dansen,?

De Jariboes gaan helemaal voor actie en avontuur. In het bos, op het sportveld, of langs de Neerpeltse wegen, overal amuseren ze zich. Uitdaging, zelfstandigheid en samenwerking zijn troef in deze groep. Deze jongens en meisjes genieten ook van een gezellige babbel in de zetel.

Rubrieken van "Akabe Sint-Willibrordus - Scouts Neerpelt"

Uitstapjes Jeugdbewegingen


Contact opnemen met "Akabe Sint-Willibrordus - Scouts Neerpelt"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Kat & Koe
12 % directe korting op vertoon van je Famidooclub-kaart....
Internationale Tweedaagse
Kinderen tot en met 12 jaar betatelen slechts € 3. Led...
Gte d'Etape de Villers S
Korting 10%...
Meer kortingen [+]