Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Ambassador
Ambassador

Gegevens:

Duinkerkelaan, 43
8660 De Panne

Fax: 058/42.18.84

Website:

Openingsuren:
Open : Van Maandag tot Zondag
Uren : van 9u00 tot 18u00

Nieuws van "Ambassador"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Ambassador"

In het hoekje van de Belgische kust ligt deze bruisende vissers-kustgemeente, De Panne. Met zijn onmetelijk groot strand, prachtige duinen, pittoreske villawijk met twee eeuwen oude architectuur, gezellig inkoopcentrum en een grote waaier van activiteiten is deze gemeente de vakantiekeuze voor velen.

Wandelen, fietsen, strandzeilen, paardrijden, zwemmen, ... maar ook eens lekker lui een terrasje doen of zonnen op het strand... Hier is alles mogelijk.

Ten midden van dit gebeuren ligt het hotel Ambassador door de familie Kamoen - Deloffre uitgebaat met oog voor detail en gezellige sfeer in een kader van rust, hier kan u zeker niet aan weerstaan...
Als U het beste voor U zoekt, wenst U ook het beste voor Uw kinderen.
Wij bieden U voor betere dagen een ideale ligging. 30 meter van het mooie strand, vlakbij gelegen animatie: fietsenverhuur ( 30m.) strandspelen (100m.) bossen en duinen voor in te ravotten (1 km.) een stad vol kleine speelhoekjes.

Maar voor de mindere dagen of de momenten dat U gezellig zit te tafelen kunnen Uw kinderen rustig doorspelen in onze speciale kinderhoek , een gezelschapsspel of een strip kiezen uit onze barbibliotheek.

Contact opnemen met "Ambassador"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Camily's
Voor Famidoo's leden, ontvang een kadobon van 5€ (geld...
sono babis
La venue d'un personnage de votre choix, visible sur le blog...
Ballonnenclown Nono
5% korting op vertoon van Famidookaart...
Meer kortingen [+]