Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Amusementspark Tivoli
Amusementspark Tivoli

Gegevens:

Oude Kleefsebaan, 116
6571BK Berg En Dal
Nederland

Tel: 0031 24 6844444

Website:

Openingsuren:
Kijk voor exacte openingstijden op www.parktivoli.nl

Sluitingsdagen:
Kijk voor exacte openingsdagen op www.parktivoli.nl

Jaarlijkse sluiting:
Van eind oktober t/m maart is het park gesloten. Kijk voor actuele openingsperiode op www.parktivoli.nl

Open op feestdagen

Talen:
NL, ENG, DUI

Leeftijdscategorien:
van 2 tot 10 jaar

Binnenactiviteit

Toegang personen met een handicap (rolstoelgebruikers)

Toegangelijk met kinderwagen

Activiteit voor het hele gezin

Restaurant/cafetaria ter plaatse

Logies in de buurt

Dieren toegelaten

Winkel ter plaatse

Speelplein ter plaatse

Toilet

Nieuws van "Amusementspark Tivoli"

NIEUW in 2015
Ook in 2015 blijft Park Tivoli bewegen voor kinderen stimuleren. Zo is het park uitgebreid met maar liefst twee nieuwe speeltoestellen waarbij kinderen lekker kunnen bewegen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Dit moet je zien!

SONA BOOG
De Sona Boog is een interactief geluidsspeeltoestel voor jong en oud. Je wordt uitgedaagd om actief te bewegen en te dansen onder de boog. Met n druk op de knop kan eenvoudig worden gekozen voor de verschillende spellen. De geavanceerde camera technologie volgt de bewegingen van de spelers en een stem geeft hen instructies. Spelen met de Sona werkt eenvoudig: de spellen wijzen zich vanzelf.

TOFFI'S BOUWPLAATS
Speel jij net als Toffi ook zo graag met houden planken? Bouw dan je eigen hut in Toffi's Bouwplaats! Steek je handen uit de mouwen en ga zelf ook lekker bouwen.

Wij zitten nog vol met plannen, dus houd onze website www.parktivoli.nl goed in de gaten voor nog meer nieuws omtrent seizoen 2015!

Beschrijving van "Amusementspark Tivoli"

Amusementspark Tivoli is 't leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar!

Het park heeft meer dan 30 super leuke attracties! Het is een veilig, kindvriendelijk en overzichtelijk park voor families met kinderen vanaf 2 jaar. Zo is er voor de jongste kids het mini-reuzenrad, ballenbak, zweefmolen, buggy's, binnenspeeltuin Circus Fun City, mini-botsauto's, draaimolen en nog veel meer. Maar ook voor de wat oudere kinderen is er genoeg te beleven zoals de stoere achtbaan, botsboten, BeeBee, Harms Kippenfarm, spookhuis Het Griezelbos, de coole botsauto's en het Super Slide luchtkussen.

Voor meer informatie over onder andere de openingstijden, entreeprijzen, seizoenkaarten, kinderfeestjes en schoolreisjes in seizoen 2015 kunt u kijken op www.parktivoli.nl. Volg ons ook op twitter, facebook en youtube.

Wegbeschrijving:

Vanaf de A325 over de Waalbrug: neem de afslag Berg en Dal / Kleve. Dit is de Berg en Dalseweg. Volg deze weg. Deze gaat automatisch over in de Oude Kleefsebaan. Ongeveer 300 meter na restaurant De Put ligt Park Tivoli rechts.

Hoe bereikbaar met openbaar vervoer?

Neem vanaf Centraal Station Nijmegen buslijn 8 naar Berg en Dal. Stap uit bij halte Groot Berg en Dal. Vanaf hier is het nog 5 tot 10 minuten lopen naar Park Tivoli.

Rubrieken van "Amusementspark Tivoli"

Uitstapjes Pretparken en recreatiedomeinen


Contact opnemen met "Amusementspark Tivoli"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Cap Bohan
15%...
Fort Oelegem
Korting op vertoon van Famidookaart....
Karpediem
gratis vormpje om thuis mee verder te experimenteren...
Meer kortingen [+]