Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Andre De Pauw - Scouts Brugge
Andre De Pauw - Scouts Brugge

Gegevens:

Peterseliestraat, 100
8000 Brugge

Website:

Nieuws van "Andre De Pauw - Scouts Brugge"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Andre De Pauw - Scouts Brugge"

A. De Pauw is een jongensscouts, aangesloten bij de VVKSM. We bestaan al 40 jaar en maakten oorspronkelijk deel uit van scoutsgroep: ?de Graalridders', die te groot werd.

Onze lokalen liggen in het centrum van Brugge, dicht bij de molens (zie plan). Zo kunnen we af en toe eens de stad onveilig maken met een van onze stadspelen, maar is ook de buitenlucht niet ver af.

We zijn een kleine, gezellige scoutsgroep van al bij al een 70 tal leden. Nagenoeg iedereen kent iedereen en de groepen zijn vrij klein, wat we een voordeel vinden. Een klein groepje kapoenen is immers veel gezelliger dan een troep van vijftig.

Onze leidersploeg bestaat uit een tiental man. We studeren allemaal nog en zijn rond de twintig jaar. Bijna iedereen van ons heeft al een hele tijd in A. De Pauw gezeten als jong gastje, waardoor we dus in feite een traditie voortzetten. Duf en traditioneel kan je ons (hopelijk) niet noemen. Scouts is voor ons verkennen en meegaan met de tijd.

Rubrieken van "Andre De Pauw - Scouts Brugge"

Uitstapjes Jeugdbewegingen


Contact opnemen met "Andre De Pauw - Scouts Brugge"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Museum over Tweede Wereld
Met de vertoon van de Famidookaart bieden wij onze bezoekers...
Onderstebove
Goed om weten is dat bij het afsluiten van een geboortelijst...
JIPPAnimatie vzw
korting van 5% bij vertoon van je Famidookaart, niet cumulee...
Meer kortingen [+]