Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Ansarat - Scouts Oud-Turnhout
Ansarat - Scouts Oud-Turnhout

Gegevens:

Lage Mierdse Weg, 5
2360 Oud-Turnhout

Website:

Nieuws van "Ansarat - Scouts Oud-Turnhout"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Ansarat - Scouts Oud-Turnhout"

Met de rugzak langs Vlaamse wegen trekken, zingen bij een kampvuur, ... dat is het klassieke beeld dat men van scouts heeft. Maar er zit meer achter. Scouting wil, in de sfeer van vrije tijd, bijdragen tot de totale opvoeding van kinderen en jongeren. Scouting wil hen vormen tot sportieve, creatieve en sociaal bewogen mensen die van aanpakken weten en kunnen samenwerken. Jongeren zitten boordevol vragen over zichzelf en over de wereld waarin ze leven. Scouting helpt hen mee antwoorden te zoeken. Dat gebeurt in een open en ongedwongen sfeer. Dit algemeen doel wil scouting via een eigen methode bereiken. Spel en openluchtleven, op tocht gaan, kamperen, buiten leven... hebben een belangrijke plaats in onze manier van aanpakken.

Rubrieken van "Ansarat - Scouts Oud-Turnhout"

Uitstapjes Jeugdbewegingen


Contact opnemen met "Ansarat - Scouts Oud-Turnhout"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Gasthuismuseum St.-Dimpna
Korting van 1,00 op vertoon van de famidookaart....
KLUTSKE meespeel-kindersh
25 affiches gratis...
Recreatiedomein De Wouter
korting van 20% op vertoon van Famidookaart...
Meer kortingen [+]