Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Antwerp Golf School
Antwerp Golf School

Gegevens:

Groenenhoek, 10
2630 Aartselaar

Tel: 03/887.01.70

Fax: 03/887.43.08

Website:

Nieuws van "Antwerp Golf School"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Antwerp Golf School"

Golf is meer dan een sport. Het is een sociaal gebeuren, een stijlvol tijdverdrijf en een passie waar gans de familie kan in deelnemen.

Antwerp Golf School (AGS) is d plek bij uitstek om te leren golfen. We bieden verschillende formules aan, individueel of in groep, tegen een betaalbaar tarief. Er zijn ervaren golf professionals aanwezig als instructeurs die u bijstaan met coaching in het Nederlands, Frans of Engels.

Bovendien beschikt AGS over een oefenterrein met 6 compact holes, de uitgelezen plek om ongestoord het golfspel aan te leren en te oefenen. Op het terrein kan u in alle rust oefenen om het golfvaardigheidsbewijs te halen. Voor de meer ervaren spelers worden er op regelmatige basis wedstrijden georganiseerd.

Wij richten ons tot alle leeftijdsgroepen. Er is ook een speciaal programma opgesteld voor junioren. AGS staat garant voor een goede en kwaliteitsvolle jeugdwerking. Hierdoor kunnen juniors gratis les volgen op woensdag en zaterdag.

Rubrieken van "Antwerp Golf School"

Cursussen Individuele sporten


Contact opnemen met "Antwerp Golf School"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Zaza Belle, Clown, Magir
10 % korting met CODE "FAMIDOO"...
sono babis
La venue d'un personnage de votre choix, visible sur le blog...
troetels kinderopvang
Voor leden van Famidoo werken wij aan het dagtarief van 22 ...
Meer kortingen [+]