Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Aquarium van Brussel, laatste dagen
Aquarium van Brussel, laatste dagen

Gegevens:

E. Bossaertlaan, 27
1081 Koekelberg

Tel: 02/414.02.09

Fax: 02/414.02.09

Website:

Talen:
NL

Nieuws van "Aquarium van Brussel, laatste dagen"

Om ons jaar te beindigen, hebben we een spel gemaakt voor onze kleinste bezoekers. Breng een aangename tijd door met uw familie in het Aquarium en ontdek of herontdek al onze dieren voordat we definitief gesloten zijn op 7 januari 2018. U kunt dan ook profiteren van onze promoties in ons souvenir winkeltje.

Beschrijving van "Aquarium van Brussel, laatste dagen"

Kuierend langs 48 aquariums met kleine soorten vissen, amfibien en ongewervelden, begeleidt het Openbaar Aquarium van Brussel u op een fantastische reis langsheen de warme zeen en de continenten . Het aquarium van de hoofdstad geeft u ook inzicht in een ganse reeks van milieuproblemen en dit in een gebouw met een oppervlakte van 1200 m2. - de ontbossing en het verdwijnen van bepaalde soorten (fauna en flora), - het vernietigen van biotopen (door het overmatig gebruik van bemesting, pesticiden of insecticiden), - vervuilling via olin en vervuilde zeen, - de over-exploitatie van de grondstoffen ( vermindering van de biodiversiteit), -de kwetsbaarheid van de voedselketen ... Het Aquarologie Centrum is een permanente tentoonstellling om: te observeren, begrijpen, leren, respecteren, reponsabiliseren.

Rubrieken van "Aquarium van Brussel, laatste dagen"

Uitstapjes Dierenparken


Contact opnemen met "Aquarium van Brussel, laatste dagen"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Cap Bohan
15%...
Hotel The Oak
baby bedje- babystoel en informatiepakket...
Activ Kamp - Sporthotel
Korting van 5% voor groepen vanaf 20 personen of op vertoon ...
Meer kortingen [+]