Avonturenpark De Warre

Gegevens:

Ketelstraat, 77
3680 Neeroeteren

Tel: 089/85.23.16

Fax: 089/85.43.63

Website:

Nieuws van "Avonturenpark De Warre"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Avonturenpark De Warre"

Midden in de prachtige natuur en tussen de talrijke bomen bevindt zich "Het Klimpark De Warre" en "Het Grote Apenavontuur".

Bent u een sportvereniging, familie, bedrijf, groep,... die erop uit willen gaan, dan hebben wij zeker voor iedereen wat wils. Houden jullie van hoogte, klimmen, avontuur en spanning dan is "Het Klimpark De Warre" zeker een aanrader. Zoeken jullie iets voor teambuilding, samen uitdagingen aan gaan waarmee je de lachspieren traint dan is "Het Grote Apenavontuur" hiervoor geschikt.

Buiten deze twee hoofdactiviteiten bieden wij u ook nevenactiviteiten aan. Deze kunnen, samen met onze hoofdactiviteiten gecombineerd worden. Onze nevenactiviteiten bestaan o.a. uit: boogschieten, levend voetbalspel, volleyballen, ...

Dit avonturenpark is een unieke kans om je grenzen te verleggen en een avontuurlijke uitdaging aan te gaan. Zowel jong als oud kunnen hieraan deelnemen.

Rubrieken van "Avonturenpark De Warre"

Feesten Feestlocaties buiten


Contact opnemen met "Avonturenpark De Warre"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
BabyBaby Megastore for Ba
10% op vertoon famidookaart . Niet geldig op promoprijzen en...
Gte d'Etape de Villers S
Korting 10%...
Kinderklanken
Korting van 20 % bij aankoop van liedbundel + CD Kinderklank...
Meer kortingen [+]