Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Babygrafix
Babygrafix

Gegevens:

Augustijnslei, 147
2930 Brasschaat

Tel: 03/605.96.17

Website:

Openingsuren:
Van dinsdag tot en met vrijdag :rnrn9u.00 tot 12u.30 & 14u.00 tot 19u.00rnrnzaterdag: 9u.30 tot 12u.30 & 14u.00 tot 18.30 openrnrnzondag: na afspraak voor reportagesrnrnmei, juni en december : 'szondags open van 9u.30 tot 12u.30

Nieuws van "Babygrafix"

Babygrafix garandeert een snelle levering van geboortekaarten in Belgi n Nederland. Bestellingen van geboortekaarten uit de collectie kunnen volledig via e-mail afgehandeld worden. NIEUW: nu ook zelf geboortekaartjes ontwerpen via de gratis te downloaden Babygrafix software.

Beschrijving van "Babygrafix"

Originele geboortekaartjes vinden is niet eenvoudig, dat heb je vast al gemerkt. Bij de drukker vind je voornamelijk zeemzoete geboortekaarten en op het web is het niet veel beter. Babygrafix biedt je een alternatief voor de standaard collecties van bij de drukkerijen.

Babygrafix heeft niet enkel een leuke collectie geboortekaarten, wij ontwerpen ook unieke geboortekaartjes op maat. Als je bij ons een kaartje op maat laat maken, dan bespreken we eerst wat jullie leuk vinden en wat niet. Of je nu geboortekaartjes met foto's wil of een grafisch kaartje, wij zetten jouw ideen op papier.

Wegbeschrijving:

Camera Obscura is gemakkelijk met de auto te bereiken.
Er zijn verschillende parkings ter beschikking.

Rubrieken van "Babygrafix"

Winkelen Feestartikelen


Contact opnemen met "Babygrafix"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Het Water en Fontein Muse
minder 1 euro voor de volwassenen...
JIPPAnimatie vzw
korting van 5% bij vertoon van je Famidookaart, niet cumulee...
Papa Chico Animatie bedri
speciale korting van 5% op vertoon van famidookaart...
Meer kortingen [+]