Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 bowlingcentrum De Max!
bowlingcentrum De Max!

Gegevens:

Stationsplein, 6 a
8500 Kortrijk

Fax: 056/25.30.31

Website:

Openingsuren:
Op weekdagen gaan we open vanaf 08u00 tot 24u00, vrijdagen tot 03u00.
Op zaterdagen gaan we open om 11u00 tot 03u00.
Op zondagen gaan we open om 11u00 tot 24u00.

Nieuws van "bowlingcentrum De Max!"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "bowlingcentrum De Max!"

Zin in een avondje fun met je vrienden? Misschien zoek je een originele locatie voor een bedrijfsmeeting?
Of je wilt met een onvergetelijk verjaardagsfeestje zoon- of dochterlief verrassen?

Het nagelnieuwe vrijetijds- en bowlingscentrum De Max! is de place-to-be waar jong en oud terecht kan voor spel en plezier. Gelegen in het bruisende centrum van Kortrijk ?vlakbij het station? biedt De Max! een waaier aan recreatiemogelijkheden.

Naast de 14 bowlingbanen kan je ook genieten van een partijtje pool en games of een sportevenement meepikken op grote flatscreens. Een ruim aanbod koude en warme dranken, eventueel aangevuld met een broodmaaltijd, nuttig je in de sfeervolle bar, lounge of op het zonnig terras.
Groepen kunnen terecht in de polyvalente zaal (gelijkvloers) die is uitgerust met de modernste apparatuur. Je kan ook gebruik maken van een traiteurdienst (vanaf 20 personen).

Ziet u het groter en organiseer je je feest liever zelf? Geen probleem! De eerste verdieping kan volledig afgehuurd worden (max. 200 personen) met een afzonderlijke ingang, eigen bar en ruimte voor bv. een walking dinner. Vraag gerust, wij staan open voor alle formules. Een volledig uitgeruste keuken staat hiervoor ter beschikking.(capaciteit tot 200 personen). Bovendien hebben je gasten de mogelijkheid tot een spelletje bowl, pool en andere ontspanningsmogelijkheden. Klik hier voor meer info.

Perfecte mogelijkheid tot het gratis gebruik van een vergaderzaal voor o.a. groeperingen, bedrijven, priv-feesten, ed. (capaciteit: ongeveer 50 personen)

De Max! is toegankelijk voor anders validen.
Voldoende parkeermogelijkheden vind je in de buurt.

Contact opnemen met "bowlingcentrum De Max!"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Hotel The Oak
baby bedje- babystoel en informatiepakket...
Het Leerhof
Welkomstdrankje met koekje/snoepje bij aankomst Gratis baby...
APR Productions/All Kids
Famidoo leden krijgen bij ons 10% korting....
Meer kortingen [+]