Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Buitenspeeldag Averbod
Buitenspeeldag Averbod

Gegevens:

Boonstraat
3270 Scherpenheuvel

Openingsuren:

1 april van 12u tot 18u

Nieuws van "Buitenspeeldag Averbod"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Buitenspeeldag Averbod"

De Buitenspeeldag Averbode draait om ravotten en ongeremd buiten spelen. Voorzie uw kinderen dus van een kant-en-klare-ravot-tenue en eventueel een regenvestje, want ook bij regenweer gaat de Buitenspeeldag (in de mate van het mogelijke) gewoon door! De meeste activiteiten zijn begeleid, maar om veiligheidsredenen vragen wij toch dat uw kind vergezeld is. Dus, mama, papa, indien het past in uw drukke agenda, neem dan snel een dagje vakantie, het is trouwens de ideale uitvlucht om te ontsnappen aan die flauwe aprilvissen op het werk; Hindernisbaan; Springkasteel Saloon; Minigolf; Circustechnieken; Volksspelen; Werpspelen; Reuze twister; Dansinitiatie; Zeepglijden/Zeepvoetbal; Oriëntatieloop; Blinden netbal; Grimeren; Touwtrekken; Trampolinespringen; Vrije zone: krijttekenen, klossen, steltenlopen, touwspringen.


 

Contact opnemen met "Buitenspeeldag Averbod"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
sono babis
La venue d'un personnage de votre choix, visible sur le blog...
De Kleine Zebra
Gratis levering in Belgi en Nederland bij een bestelling va...
Peps binnenspeeltuin voor
10% voor speeltuinen. Voor verjaardag en kastelen huren een...
Meer kortingen [+]