Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 camping ardennen
camping ardennen

Gegevens:

Rue Haute Commene, 50
6940 Barvaux-sur-Ourthe

Website:

Openingsuren:
Van 13 april tot 1 oktober is de camping open. Voor groepen van meer dan 10 personen zijn wij op aanvraag buiten deze periode open. In deze maanden zijn wij wel per mail bereikbaar!

Sluitingsdagen:
Geen

Jaarlijkse sluiting:
Van 13 april tot 1 oktober is de camping open. Voor groepen van meer dan 10 personen zijn wij op aanvraag buiten deze periode open. In deze maanden zijn wij wel per mail bereikbaar!

Wekelijkse sluiting:
Geen

Open op feestdagen

Talen:
NL, FR, ENG, DUI

Mogelijke betalingswijze:

Reservatie mogelijk

Leeftijdscategorien:
van 0 tot 13 jaar

Binnenactiviteit

Toegang personen met een handicap (rolstoelgebruikers)

Toegangelijk met kinderwagen

Activiteit voor het hele gezin

Restaurant/cafetaria ter plaatse

Logies in de buurt

Dieren toegelaten

Speelplein ter plaatse

Toilet

Nieuws van "camping ardennen"

Verzorgde Arrangementen

In het het hemelvaart- en pinksterweekend, de meivakantie en de zomervakantie organiseren wij altijd volledig verzorgde arrangementen zoals weekendbreaks, MTB-en racefiets weekends en familieweken met catering, activiteiten en overnachtingen!
Faciliteiten en accommodaties

Outdoor Camping Barvaux beschikt over diverse faciliteiten en verschillende soorten accommodaties. Ook is het mogelijk om een kampvuur te maken, uw hond mee te nemen of te vissen aan de rivier. U bent uiteraard ook van harte welkom met uw eigen onderkomen zoals een tent, caravan of camper. Outdoor Camping Barvaux zal er alles aan doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Beschrijving van "camping ardennen"

Een camping vol activiteiten!

Outdoor Camping Barvaux is een kleine / middelgrote camping die gerund wordt door Nederlanders. We beschikken over 170 plekken. De camping bevindt zich in een vallei, direct aan de rivier de Ourthe in Barvaux, een deelgemeente van Durbuy in de Belgische Ardennen. Een ideale omgeving voor een ontspannen of avontuurlijk verblijf. Te midden van de ongerepte natuur kunt u er onder andere wandelen, vissen, slenteren door de straatjes van eeuwenoude dorpjes of zelfstandig outdoor activiteiten doen. In het hemelvaart- en pinksterweekend, de mei- en zomervakantie en in alle weekends van mei tot en met september kunt u onder onze begeleiding meedoen met allerlei outdoor activiteiten. Maar boek de activiteiten vooraf om teleurstellingen te voorkomen. Vol is namelijk vol!

Wegbeschrijving:

Via Maastricht

U volgt vanaf Maastricht de borden Luik (Liege). Vanaf luik volgt u de autobaan Ardennen E25 en deze verlaat u bij afslag 48 (Hamoir). Boven aan de afslag gaat u rechtsaf. Rijd nu tot de grote kruising van My en sla hier links af (richting Durbuy) U volgt de weg en rijdt in Bomal recht door richting Barvaux. In Barvaux gekomen slaat u in het centrum rechts af, na over de brug van l'Ourthe gereden te zijn houdt u de borden aan uw rechterhand in de gaten na ongeveer 500 meter bij het bordje "Outdoor Camping Barvaux" slaat u rechts af. Volg de weg 1 km, parkeer op de parkeer plaats en wandel naar de receptie.

Vanuit Breda

Antwerpen (E19) -> Brussel (E19) -> Namen (E411). Neem op de snelweg richting Namen (E411) afslag 18 (Courrire).Dit is de N4 (richting Marche-en-Famenne). Neem ongeveer 10 km vr Marche de afslag richting Durbuy (N929). Sla rechts af richting Barvaux (N983), in barvaux aangekomen gaat u op de eerste rotonde rechtdoor en op de tweede rotonde linksaf, na over de brug van l'Ourthe gereden te zijn houdt u de borden aan uw rechterhand in de gaten na ongeveer 500 meter bij het bordje "Outdoor Camping Barvaux" slaat u rechts af. Volg de weg 1 km, parkeer op de parkeer plaats en wandel naar de receptie

Hoe bereikbaar met openbaar vervoer?

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Vanaf Maastricht kunt u met de trein richting Luik reizen. Daar stapt u over op de trein naar Bomal. Vanaf hier wandelt u in ongeveer 15 minuten naar de camping. Loop richting de rivier, daar loopt een fiets/wandelpad langs welke u stroomopwaarts volgt. U loopt eerst over een andere camping, voordat u op onze camping aankomt.

NB: De Google Maps navigatie stuurt u het laatste stukje via een fietspad naar onze camping. Gebruik het adres Haute Commne, Durbuy, Belgi in uw navigatiesysteem om dit fietspad te vermijden. De camping ligt dan 300 m verder langs dezelfde weg.

Rubrieken van "camping ardennen"

Vakantie Avontuurlijke vakantie


Contact opnemen met "camping ardennen"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Waterburcht Pietersheim
€ 2,00 i.p.v. € 2,50 per volwassene € 6,0...
Het Schakhuis
Korting van 5 % op vertoon van Famidookaart...
Onderstebove
Goed om weten is dat bij het afsluiten van een geboortelijst...
Meer kortingen [+]