Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Camping Polleur
Camping Polleur

Gegevens:

Rue du Congres de polleur, 90
4910 Theux

Tel: 087/54.10.33

Fax: 087/54.25.30

Website:

Openingsuren:
Open : Van Maandag tot Zondag
Uren : van 9u00 tot 18u00

Nieuws van "Camping Polleur"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Camping Polleur"

Genieten van een paar dagen, een weekje of langer in de Belgische Ardennen; een ideale plaats om midden in de natuur even bij te komen in het landhuis of op Camping Polleur, ANWB erkend, ligt in een bosrijke omgeving aan het rustieke beekje de Hoegne op domaine Polleur, vlakbij Spa in Belgie.

U heeft de mogelijkheid tot uitgebreide boswandelingen of survival, waarna u lekker een hapje kunt eten in de bistro / restaurant, of iets kunt drinken aan de gezellige bar.

Het zwembad is totaal vernieuwd met een mooie glijbaan van 32 meter, een kinderbad en een badje voor de aller kleinste. Gernoveerd sanitair en een overdekte speelhal, en een kidsclub.

Dagelijks worden er gratis activiteiten georganiseerd gedurende het hoogseizoen voor jeugd, pubers en ouderen. Voor de kleintjes begint de dag met kleuren en knutselen in de Kidsclub.
Gaandeweg de dag worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud die in een thema staan. Voorbeelden van themas zijn bijvoorbeeld: Mexico, circus, indianen, piraten, safari etc.. Door activiteiten en maaltijden in de bistro te combineren ontstaat een gezellige sfeer op de camping.

Contact opnemen met "Camping Polleur"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Gte d'Etape de Villers S
Korting 10%...
Sport en Spel op een crea
€35 i.p.v. €40 op vertoon van Famidookaart...
Alfa-Inn hotel***
5% korting tijdens LS op vertoon van Famidookaart...
Meer kortingen [+]