Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 CB De Notelaar
CB De Notelaar

Gegevens:

Appensvoordestraat, 31
9920 Lovendegem

Tel: 09/328.56.27

Fax: 09/330.58.65

Nieuws van "CB De Notelaar"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "CB De Notelaar"

Net als de takken van een boom biedt de wereld dicht bij ons vandaag heel wat mogelijkheden aan. En net als een bladerdak van een boom, valt het leven rondom ons bijna nooit stil. Het is een uitdaging om in dat bos van kansen en ontdekkingen, net die weg te vinden, die de ideale ontwikkelingskansen voor uw kind kan bieden. In De Notelaar geef ik uw kind de aanzet om zlf zijn weg te vinden, met respect voor het leven dat hem omringt.

Er komt zoveel op kinderen af, dat het kracht vergt om hun evenwicht in deze drukke tijden te bewaren. In De Notelaar begeleid ik uw kind op weg naar rust in zichzelf en in de wereld rondom hem. Zo zoeken we samen steeds naar een balans tussen hart en hoofd.

Net als de vruchten die een boom draagt, heeft ook uw kind bijzondere talenten in zich, die wachten op ontplooiing. In de Notelaar zet ik uw kind zijn sterke punten in de verf en scherp ik de minder ontwikkelde vaardigheden aan. Zo kan uw kind verder uit groeien tot die ene, unieke persoon met een krachtig zelfbeeld.

Net als de stam van een boom, heeft ieder een eigen verhaal. Een verhaal dat, hoe klein of groot ook, het waard is om gehoord te worden.

In de Notelaar laat ik uw kind op een speelse manier voeling krijgen met wat hem bezighoudt n zorgzaam in contact komen met persoonlijke emoties. Uw kind maakt kennis met een aantal creatieve technieken, die kunnen helpen bij het brengen van zijn verhaal. Niet het resultaat telt hier, alleen het plezier van het creeren en het creatieve proces dat uw kind doormaakte.

Rubrieken van "CB De Notelaar"

Cursussen Andere cursussen


Contact opnemen met "CB De Notelaar"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Het Leerhof
Welkomstdrankje met koekje/snoepje bij aankomst Gratis baby...
APR Productions/All Kids
Famidoo leden krijgen bij ons 10% korting....
Zaza Belle, Clown, Magir
10 % korting met CODE "FAMIDOO"...
Meer kortingen [+]