Circus Bruul

Gegevens:

Bel, 15
2440 Geel

Fax: 014/59.28.78

Website:

Openingsuren:
Maandag : van 10u00 tot 17u00
Dinsdag : van 10u00 tot 17u00
Woensdag : van 10u00 tot 17u00
Donderdag : van 10u00 tot 17u00
Vrijdag : van 10u00 tot 17u00
Zaterdag : van 10u00 tot 17u00
Zondag : Gesloten

Nieuws van "Circus Bruul"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Circus Bruul"

5000m binnenspeelyuin met;
Funhouse:
Van de duizenden plastic balletjes op de begane grond tot helemaal aan de top van de vier etages tellende funhouse ontdekken de kinderen verschillende klimstructuren, car-washes, glijbanen, punchbags, doorworstelstructuren, uitkijktorens, snoozel-kamers?Shooting Hall:
Gigantische luchtguns die balletjes van schuim afschieten! Via acrobatische toeren kunnen de kids telkens weer nieuwe munitie halen, zodat niet enkel de grote kids kunnen knallen! Er zitten verschillende doelen verwerkt in de structuur, maar het is natuurlijk ook perfect veilig ?en leuk- om eens op je vriendjes te schieten!Soft-play zone:
Een duidelijk afgescheiden zone voor de kleinsten, verschillende soft-play ?elementen, ?little tikes'- huisjes, een mini-ballenbad met glijbaan, een videohoekje, leer-lopen-toestellen?Disco-stage:
Lights, music and? Action!!! De chte sterren op de dansvloer? Met de discolichten, rookmachines en disco-effecten wordt een echte dansvloer gecreerd waarop u uw ster kan bewonderen. Mama's en papa's zijn natuurlijk ook toegelaten?Inflatables:
In Circus Bruul staan verschillende spectaculaire opblaasstructuren. Soeperdoeper-hoge glijbanen van wel zeven meter hoog!!! Hindernissenparcours van twintig meter lang voor de beentjes eens goed te trainen! En een springkasteel waar iedereen kan jumpen zo hoog ie wil!Lunapark:
De echte playstations! En volledig gratis!

Circus Bruul is open op woensdag van 13u tot 20u, op vrijdag van 15u tot 20u, in het weekend en op feestdagen van 10u tot 20u. Tijdens de schoolvakanties zijn we alle dagen open van 10 u tot 20 u.

Rubrieken van "Circus Bruul"

Uitstapjes Toeristische uitstapjes


Contact opnemen met "Circus Bruul"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Sport en Spel op een crea
€35 i.p.v. €40 op vertoon van Famidookaart...
Gasthuismuseum St.-Dimpna
Korting van 1,00 op vertoon van de famidookaart....
Zaza Belle, Clown, Magir
10 % korting met CODE "FAMIDOO"...
Meer kortingen [+]