Club Kids - Club Brugge

Gegevens:

Olympialaan, 72
8200 Sint-Andries

Tel: 050/40.21.33

Website:

Nieuws van "Club Kids - Club Brugge"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Club Kids - Club Brugge"

Jij kan op woensdagnamiddag jouw verjaardagsfeestje vieren bij Club Brugge. Bibi staat klaar om jullie een fantastisch en uniek verjaardagsfeest te geven. Je wordt samen met de andere ?partykids' opgewacht aan de Club Shop van het Jan Breydelstadion om 14u30. Bibi komt jullie daar ophalen en hij heeft een uniek geschenk voor de jarige bij. Daarna beginnen we aan de actie! Met een heuse voetbalspeurtocht in en om het Jan Breydelstadion.

Rubrieken van "Club Kids - Club Brugge"

Feesten Feestlocaties buiten


Contact opnemen met "Club Kids - Club Brugge"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Circus!
- Gratis jongleerset...
Kinderklanken
Korting van 20 % bij aankoop van liedbundel + CD Kinderklank...
Kiddy & Junior Classes as
10% korting voor leden van de Famidooclub...
Meer kortingen [+]
Warning: DOMDocument::load(): error parsing attribute name in http://www.scitomedia.com/goedkoop/axiloo.xml, line: 4 in /var/vwww/vhosts/famidoo.be/httpdocs/famidoo/librairie/fonctions.php on line 1199 Warning: DOMDocument::load(): attributes construct error in http://www.scitomedia.com/goedkoop/axiloo.xml, line: 4 in /var/vwww/vhosts/famidoo.be/httpdocs/famidoo/librairie/fonctions.php on line 1199 Warning: DOMDocument::load(): Couldn't find end of Start Tag €299 line 4 in http://www.scitomedia.com/goedkoop/axiloo.xml, line: 4 in /var/vwww/vhosts/famidoo.be/httpdocs/famidoo/librairie/fonctions.php on line 1199 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/vwww/vhosts/famidoo.be/httpdocs/famidoo/librairie/fonctions.php on line 1205
Besparen met