Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 De Populierenhoeve
De Populierenhoeve

Gegevens:

Ieperstraat, 170
8953 Wijtschate

Tel: 057/44.49.13

Fax: 057/44.49.02

Website:

Openingsuren:
Open : Van Maandag tot Zondag
Uren : van 9u00 tot 18u00

Nieuws van "De Populierenhoeve"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "De Populierenhoeve"

De populierenhoeve is gelegen in het prachtige West-Vlaamse Heuvelland, bekend van zijn prachtige natuur, zijn bergen (Kemmel-,Roden-,Zwarteberg,...), zijn rijk
historische verleden en zijn gastvrije bewoners. U kan er wandelen en fietsen naar hartelust op de prachtige wandel- en fietsroutes.

de palingbeek
Het dorp Wijtschate is gelegen op een boogscheut van de stad Ieper. Ook in de nabije buurt hebben we Mesen, de kleinste stad van Belgi met een Ierse vredestoren. In het dorp zelf is er een speelplein en een tennisplein (gratis).

De streek is gekend om zijn rijk historisch verleden met nadruk op de oorlog die nog steeds zichtbare sporen heeft nagelaten. ( Pool of Peace, loopgraven, vele engelse oorlogskerkhoven, bunkers, ...) Evenals de geschiedenis van het Geuzenvolk en de beeldenstorm liggen hier nog fris in het geheugen.Het Provinciaal domein De Palingbeek, Dikkebusvijver en Zillebekevijver zijn slechts enkele van de prachtige plaatsen waar men kan tot rust komen en waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen.
Bellewaerde park ligt slechts enkele km verwijderd.

Contact opnemen met "De Populierenhoeve"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
ABCzaam
20 euro korting op vertoon van Famidookaart...
Zaza Belle, Clown, Magir
10 % korting met CODE "FAMIDOO"...
Onderstebove
Goed om weten is dat bij het afsluiten van een geboortelijst...
Meer kortingen [+]