Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Drievliet
Drievliet

Gegevens:

Laan van 's-Gravenmade, 00
Den Haag

Tel: 070-3999305

Fax: 070-3997827

Website:

Nieuws van "Drievliet"

Vanaf 9 april start wederom een nieuw seizoen en kan iedereen weer genieten van een dagje Drievliet. Nieuw dit jaar is het gethematiseerde gebied de 'Lol Atol'. Hier treft men diverse attracties aan in de sfeer van een spannend koraaleiland.

Beschrijving van "Drievliet"

Kom gezellig een dagje naar Familiepark Drievliet in Den Haag. In dit park kan volop pret gemaakt worden in de vele attracties die het park te bieden heeft.Voor filmliefhebbers is er het theater CineMagic 5D. Zet de speciale bril op, neem plaats in de dynamische stoel en beleef het duizelingwekkende piratenavontuur van kapiteint Scabb in de bekroonde animatiefilm 'Curse of Scull Rock'. Voor de waaghalzen is er de spectaculaire Formule X. Een achtbaan waarin je wordt afgeschoten, over de kop gaat, gewichtloosheid voelt en ook nog eens in een kurk komt.

Nieuw dit jaar is het gethematiseerde gebied de 'Lol Atol'. Hier treft men diverse attracties aan in de sfeer van een spannend koraaleiland. Voor iedereen met stalen zenuwen is er de spectaculaire 'Kwal',de adembenemende 'Draaikolk' en de 'Nautilus' waarin je een waanzinnige rit kan maken hoog door de lucht met hangende benen. Voor de kleinste bezoekers zijn er de 'Vliegende Vissen', de kinderen bepalen zelf de vlieghoogte.

Rubrieken van "Drievliet"

Uitstapjes Markten, beurzen en braderien


Contact opnemen met "Drievliet"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Naaicafe Atelier Creatief
Drankje bij naaisessie....
Lalali
Ontvang 5€ korting op je bestelling met de code FAMIDO...
Dierenpark van Bouillon
volwassenen: 7€ kinderen:4 €...
Meer kortingen [+]