Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Familiehotel Ter Zaele
Familiehotel Ter Zaele

Gegevens:

Oostkerkestraat, 40
8300 Knokke-Heist

Fax: 050/61.19.73

Website:

Openingsuren:
Open : Van Maandag tot Zondag
Uren : van 9u00 tot 18u00

Nieuws van "Familiehotel Ter Zaele"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Familiehotel Ter Zaele"

Het familiehotel Ter Zaele *** biedt zeer ruime kamers met zongericht privterras, waarvan de helft uitgerust is met een kitchenette. Eigenlijk kunt U zich net zo goed lekker laten verwennen in het restaurant of in de Wijnbistro "Angelus".
De reuzebarbecues tijdens de zomermaanden zijn uitgegroeid tot een traditie.

Ter Zaele staat voor dolce farniente op de ligweide, een heerlijke plons in het buitenbad, een romantisch ommetje in de wandeltuin. Kinderen en kleinkinderen worden in Ter Zaele extra verwend en zijn niet weg te slaan van het kangoeroepark en de speeltuin.

Ter Zaele ligt op een boogscheut van het middeleeuwse Brugge, op 4 km van Knokke-Zoute naast Damme Boekendorp en nabij het Zeeuwsch-Vlaamse grensstadje Sluis. Het familiehotel Ter Zaele is de uitgelezen uitvalsbasis voor fietstochten in het land van Uilenspiegel. Ter Zaele ligt nabij de bewegwijzerde fietsroutes Riante Polderroute, Maerlantroute, Zwinroute, Panoramaroute,... Ter Zaele ontwikkelde zelf een fietskaart voor de regio, en heeft naast een ruime priv parking, een gesloten fietsberging met atelier voor 40 fietsen.

Het familiehotel Ter Zaele verwelkomt ook graag het bedrijfsleven voor residentile seminaries. Hiervoor staan aparte vergaderruimten gratis ter beschikking en worden speciale ontspanningsprogramma's graag uitgewerkt.

Rubrieken van "Familiehotel Ter Zaele"

Vakantie Vakantie aan zee
Vakantie Vakantiecentra, -clubs, en -dorpen


Contact opnemen met "Familiehotel Ter Zaele"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Familiepark De Sierk
extra plezier voor leden van Famidooclub!...
Internationale Tweedaagse
Kinderen tot en met 12 jaar betatelen slechts € 3. Led...
Hof Ter Daele
Boeken voor een overnachting voor mensen met een famidookaar...
Meer kortingen [+]