Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Floreal Club Nieuwpoort
Floreal Club Nieuwpoort

Gegevens:

Albert I-laan, 74
8620 Nieuwpoort

Tel: 058/22.46.00

Fax: 058/22.47.00

Website:

Openingsuren:
Maandag : van 10u00 tot 17u00
Dinsdag : van 10u00 tot 17u00
Woensdag : van 10u00 tot 17u00
Donderdag : van 10u00 tot 17u00
Vrijdag : van 10u00 tot 17u00
Zaterdag : van 10u00 tot 17u00
Zondag : Gesloten

Nieuws van "Floreal Club Nieuwpoort"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Floreal Club Nieuwpoort"

Op wandelafstand van het strand en van de duinen. En op een boogscheut van de grootste jachthaven van Europa. Ziedaar de schitterende ligging van Floreal Club Nieuwpoort. Een ideale uitvalsbasis dus voor een dagje zonnen zonder gesleur, of een verrukkelijke fietstocht (met huurfietsen) doorheen de duinen en het boeiende polderlandschap. Met andere woorden: doeners en zonnekloppers vinden hier allebei hun gading.

En die polyvalentie vind je overal terug: in Nieuwpoort zelf, dat klein genoeg is om er rustig rond te wandelen en toch ook weer groot genoeg om het niet allemaal in n keer gezien te hebben. En in de Floreal Club, waar je rustig van een lekkere pint kunt genieten in de gezellige cafetaria, of je je kunt inschrijven voor een sportief uitje op de boot. Hier geen gevaar dat je niet weet wat gedaan - zelfs al wil je niets doen, dan nog word je erbij geholpen !

Je kan het mooie beeldhouwwerk niet missen, als je voor de eerste keer de receptieruimte van Floreal Club Nieuwpoort betreedt.
Het stelt bouwvakarbeiders voor die een veilig onderkomen bouwen voor vrouw en kind.
Maar je kan het ook opvatten als een symbool voor de vakantie die je te wachten staat: een zorgeloze periode waarin je van alles en nog wat kunt genieten zonder je ervoor te hoeven inspannen - om het even in welke periode van het jaar je er verblijft. Een overheerlijke vakantie in een overheerlijke badplaats. Ben je er klaar voor ?

Rubrieken van "Floreal Club Nieuwpoort"

Vakantie Vakantie aan zee
Vakantie Vakantiecentra, -clubs, en -dorpen


Contact opnemen met "Floreal Club Nieuwpoort"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Livingstone Museum - mine
Bij aankoop in onze winkel geniet u van 10% korting, enkel o...
Gasthuismuseum St.-Dimpna
Korting van 1,00 op vertoon van de famidookaart....
Familiepark De Sierk
extra plezier voor leden van Famidooclub!...
Meer kortingen [+]