Fun Oase

Gegevens:

Philipssite, 6
3001 Heverlee

Website:

Openingsuren:
Schoolperiode : Woensdag van 12u tot 20u, Vrijdag van 14u tot 21u, zaterdag, zondag en feestdagen van 10u tot 19u.

Schoolvakantie : Maandag t/m donderdag van 10u tot 20u, Vrijdag van 14u tot 21u, zaterdag, zondag en feestdagen van 10u tot 19u.

Nieuws van "Fun Oase"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Fun Oase"

Sinds augustus 2009 opende er aan de centrale ingang van het Sportoase-complex (Philipssite te Leuven)een binnenspeeltuin, "FUNOASE" genaamd, waar je met het ganse gezin in het 450 m grote speelparadijs kan ravotten en plezier kan beleven.

De binnenspeeltuin wordt volledig ingericht en gedecoreerd in een speciaal thema zodat jij en je gezin het gevoel hebben dat je je in een andere wereld bevindt.

Kom zeker eens langs om het indoor racecircuit "Leuven-Dakar" uit te proberen. Of speel je liever op de gratis spelconsoles van Playstation, Nintendo ds of X-box 360?

Probeer je tegenstander te raken met softschijfjes in de airshooter: een nieuwe en kindvriendelijke attractie voor de indoor speeltuinen.

FunOase richt zich tot zowel de allerkleinsten (van 0 tot 3 jaar), die in de aparte Softzone veilig kunnen spelen en kruipen.

De grotere kinderen(van 3 jaar t/m 14 jaar) kunnen zich uitleven in de andere speelconstructies, het funhouse met mini-sportterrein, glijbanen, klim- e

Contact opnemen met "Fun Oase"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
De Kleine Zebra
Gratis levering in Belgi en Nederland bij een bestelling va...
jeugdatelier Kameleon
korting op 2de lid van gezin....
GreenCity Tours
Op vertoon van Famidookaart, gratis bijkomende verzekering d...
Meer kortingen [+]