Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Het Warandehof Hoevehotel
Het Warandehof Hoevehotel

Gegevens:

Warandestraat, 34
1755 Gooik

Tel: 054/56.61.04

Website:

Openingsuren:
Maandag : van 10u00 tot 17u00
Dinsdag : van 10u00 tot 17u00
Woensdag : van 10u00 tot 17u00
Donderdag : van 10u00 tot 17u00
Vrijdag : van 10u00 tot 17u00
Zaterdag : van 10u00 tot 17u00
Zondag : Gesloten

Nieuws van "Het Warandehof Hoevehotel"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Het Warandehof Hoevehotel"

De kamers : Hoevehotel Warandehof telt vier kamers met douche, toilet, wastafel en TV. Er zijn twee tweepersoonskamers. Verder zijn er ook twee gezellige familiekamers in duplexvorm met zes slaapplaatsen. Alle bedden zijn van hotelkwaliteit. Elke kamer biedt bovendien voldoende ruimte voor een babybedje. Het Warandehof biedt dagelijkse kamerservice. Douches: Op het gelijkvloers zijn extra douches voor wie in een familiekamer slaapt. De gezellige recreatieschuur met tafelvoetbal, biljart, speelhoek en open haard is integraal ter beschikking van onze gasten. Buitenspeelmogelijkheden zijn de volgende: gocarts, speeltuin, speelbos, pingpong, voetbal en basket. 's Zomers voorzien wij ook een buitenzwembad. Pony Franco neemt de kindjes op zijn rug als u gaat wandelen, hoeveactiviteiten, tocht met paard en koets... Uitgebreid ontbijtbuffet en halfpension met (h)eerlijke producten. De maaltijden zijn volont. Het avondeten bestaat uit een drie gangenmenu en koffie. Voor groepen is er een extra attentie. Sauna Fietsverhuur mits voorafgaande reservatie. Mountainbikeroute, ruiter-, men- en wandelroutes. Alle voorzieningen zijn aanwezig: boxen, afspuitmogelijkheden, douches.

Contact opnemen met "Het Warandehof Hoevehotel"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Gte d'Etape de Villers S
Korting 10%...
Kiddy & Junior Classes as
10% korting voor leden van de Famidooclub...
Sportcentrum Puyenbroeck
?volwassene: 4 EUR ?kind -12 jaar: 2,50 EUR ?senioren + 60...
Meer kortingen [+]