Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Historia Mundi
Historia Mundi

Gegevens:

Roeiersweg, 2
9000 Gent

Openingsuren:
Van 17/06/2007 tot 18/06/2007
van 0u00 tot 0u00

Nieuws van "Historia Mundi"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Historia Mundi"

Dit evenement is uniek in zijn soort. Het gebeurd maar n maal per jaar in Belgi, dat historische groeperingen samengebracht worden in functie van een multi-periode kamp.
Op dit kamp maakt men een tijdreis doorheen de wereldgeschiedenis. Dit gebeurd aan de hand van kampementen die men opbouwt in de stijl en traditie van de periode die men uitbeeldt.

De deelnemende tijdsperiodes zijn oa: Kelten, Romeinen, Vikingen, Vroege Middeleeuwen, Late Middeleeuwen, Renaissance, Schotse Highlanders, 18 eeuwse Burgerij, en Woodland Indianen, French and Indian War, Kolonisatie van Amerika, Napolionisten, Trappers en Plains Indianen, Civil War, Cowboys, 1 en 2 wereldoorlog, enz... Tevens zijn er allerhande demonstraties in het historisch kader. Niet alleen het kampleven uit de desbetreffende periodes maar ook bijbehorende ambachten zoals blank- en indiaans handwerk, pottenbakken, houtbewerking, smederij, om er maar enkele te noemen worden er aan het pubkiek voorgesteld. Tevens worden er ook een aantal historische gevechten, steekspelen, driloefeningen en duels gedemonstreerd.

Rubrieken van "Historia Mundi"

Feesten Artiesten


Contact opnemen met "Historia Mundi"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Livingstone Museum - mine
Bij aankoop in onze winkel geniet u van 10% korting, enkel o...
APR Productions/All Kids
Famidoo leden krijgen bij ons 10% korting....
JIPPAnimatie vzw
korting van 5% bij vertoon van je Famidookaart, niet cumulee...
Meer kortingen [+]