Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Hoevehotel Klein Noordhof
Hoevehotel Klein Noordhof

Gegevens:

Diksmuidse Weg, 14
8620 Nieuwpoort

Tel: 058/23.48.16

Website:

Openingsuren:
Hoevehotel Klein Noordhof is ENKEL gesloten als er GEEN vakantiegasten zijn. Bij bezoek of informatie altijd een seintje geven, 058/23.48.16 Dank je wel.

Talen:
NL, FR

Mogelijke betalingswijze:

Reservatie mogelijk

Leeftijdscategorien:
van 0 tot 13 jaar

Nieuws van "Hoevehotel Klein Noordhof"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Hoevehotel Klein Noordhof"

Aan het einde van een mooie dreef vindt je Hoevehotel "Klein Noordhof". Op 5 km van de zee combineer je een strandvakantie met een verblijf op de hoeve. Heerlijk uitgebreid ontbijt met zelfgebakken brood. s'Avonds wordt groot en klein verwend door gastvrouw Catherine die met haar creatieve en eerlijke keuken al jaren kan rekenen op veel waardering. De kinderen kunnen naar hartelust spelen. Er zijn tal van speelmogelijkheden. Door de lange oprijlaan ligt het Klein Noordhof op 400 meter van de openbare weg.Alle benodigdheden voor peuter- en babyverzorging zijn aanwezig. Een oase van rust met 8 comfortabele familieverblijven met elk een aparte kinderkamer. Ideaal voor vrienden- en familierunies in de weekends. In juli en augustus enkel verblijf per week van zaterdag tot vrijdag. Ook voor jonge senioren die met hun "kleinkinderen" een paar dagen in midweek willen verblijven is het Klein Noordhof een rustig en veilig vakantieverblijf. Kinderkortingen en laag-seizoen-tarieven in de midweken

Wegbeschrijving:

Neem de E 40 richting Veurne - Frankrijk. Neem de afrit 3 van Nieuwpoort. Tijdens het verlaten van de E 40 neemt U riohting Diksmuide. Dan rijdt U richting Diksmuide. Na 1.5 km ziet U de ingang van een 400 meter lange dreef naar het Hoehotel.

Hoe bereikbaar met openbaar vervoer?

Hoevehotel Klein Noordhof is bereikbaar met de lijnbus zowel vanuit Nieuwpoort (tram Oostende - Nieuwpoort) ofwel vanuit Diksmuide (trein Brussel-Gent-Adinkerke). De bushalte bevindt zich aan de ingang van het Hoevehotel.

Rubrieken van "Hoevehotel Klein Noordhof"

Vakantie Vakantie aan zee


Contact opnemen met "Hoevehotel Klein Noordhof"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Spido
Groepskorting wordt verleend aan groepen vanaf 20 personen....
Duikschool AQUALAND
10% korting op een duikopleiding PADI Open Water Diver...
Zaza Belle, Clown, Magir
10 % korting met CODE "FAMIDOO"...
Meer kortingen [+]