Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Jeugddienst Don Bosco vzw
Jeugddienst Don Bosco vzw

Gegevens:

Naamsesteenweg, 37
3001 Heverlee

Tel: 016/24.16.20

Fax: 016/24.16.29

Website:

Nieuws van "Jeugddienst Don Bosco vzw"

ADVENTURE KAMP: 5 - 11 augustus 2013

Hunker jij ook al naar de zomervakantie? Ravotten in grasgroene velden, imposante uitstappen doen, spelen met water of genieten van een schitterend kampvuur? Heb je zin om samen met je vrienden een onvergetelijke vakantie te ervaren? Dan is er goed nieuws! Ook dit jaar komt Jeugddienst Don Bosco weer op de proppen met het kamp van je leven! Ben jij tussen 13 en 15 jaar oud? Dan kan jij mee op Adventure kamp!

Wat kan je verwachten? De bossen en de kabbelende beken in Porcheresse zullen onveilig gemaakt worden want dit kamp staat volledig in teken van avontuur en uitdagingen. Samen met andere interessante jongeren krijg je de kans om deel te nemen aan een gevarieerde week boordevol knotsgekke, spannende en sportieve activiteiten, afgewisseld met fijne chill-momentjes en creatieve bezigheden. Dit alles speciaal voor jou op maat klaargestoomd door een enthousiast team van prettig gestoorde animatoren. Zoals steeds blijft het precieze programma een verrassing, maar we kunnen je alvast garanderen dat dit geen kamp is als een ander!

Maak jij het mee onvergetelijk? Schrijf je dan snel in!

Wanneer? Maandag 5 tot en met zondag 11 augustus 2013
Waar? Vakantiedomein ?Les Moines?, Rue Laloux 19, 6929 Porcheresse
Prijs? € 175
Inschrijvingen en meer info? www.jeugddienstdonbosco.be
Nog vragen? 016 24 16 25 of dorien.dreesen@donbosco.be

Tot op Adventure Kamp!

Beschrijving van "Jeugddienst Don Bosco vzw"

JEUGDDIENST DON BOSCO VZW

Jeugddienst Don Bosco vzw is een landelijke organisatie, genspireerd door het opvoedingsproject van Don Bosco. Jeugddienst Don Bosco vzw engageert zich voor jongeren in hun vrije tijd. ?Plezierig engagement?', dat wil Jeugddienst Don Bosco zijn. Door jongeren (12-30 jaar met focus op 15-25 jaar) uit te dagen tot vrijwilligerswerk op maat, vormingsinitiatieven en andere zinvolle vormen van vrijetijdsbesteding aan te bieden, wordt een bijdrage geleverd aan hun totale ontplooiing. Zo worden ze gevormd tot weerbare, sociaal gengageerde jongeren, die hun plaats in de maatschappij durven innemen en deze mee vorm willen geven.
Jeugddienst Don Bosco vzw heeft een uitgebreid aanbod aan activiteiten en projecten, zoals vormingssessies, kadervormingen, schoolbezinningen, didactische hulpmiddelen, jongerenontmoetingen, maar ook internationale uitwisselingen binnen en buiten Europa. Meer informatie: www.jeugddienstdonbosco.be.

Zo organiseren we onder andere elk jaar zomerkampen. Voor de zomer van 2013 is er een ADVENTURE KAMP, voor jongeren tussen de 13 en 15 jaar.
Wanneer? Maandag 5 tot en met zondag 11 augustus 2013
Waar? Vakantiedomein ?Les Moines?, Rue Laloux 19, 6929 Porcheresse
Prijs? € 175
Inschrijvingen en meer info? www.jeugddienstdonbosco.be
Nog vragen? 016 24 16 25 of dorien.dreesen@donbosco.be

Rubrieken van "Jeugddienst Don Bosco vzw"

Vakantie Avontuurlijke vakantie


Contact opnemen met "Jeugddienst Don Bosco vzw"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Lalali
Ontvang 5€ korting op je bestelling met de code FAMIDO...
Kralenenzo
Leden van de famidooclub krijgen op vertoon van de kaart 5% ...
De Speelvogel
5% op klantenkaart of gezinsbondkaart...
Meer kortingen [+]