Kindervakanties

Gegevens:

Albert I-laan, 126
8620 Nieuwpoort

Fax: 058/23.96.62

Website:

Openingsuren:
Open : Van Maandag tot Zondag
Uren : van 9u00 tot 18u00

Nieuws van "Kindervakanties"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Kindervakanties"

Zin om dit jaar de vakantie van je leven te hebben? Dan heeft factor 10 de oplossing. De kinder- en tienervakanties, georganiseerd door de vzw Factor 10, blijven een vast gegeven in de agenda van meer dan duizend kinderen en tieners. De uiterst verzorgde omgeving, een aangenaam verblijf, ervaren animatoren (opleiding erkend door het ministerie van Vlaamse Gemeenschap), ambiance en plezier, lekkere maaltijden,? stuk voor stuk troeven waarmee we kinderen en jongeren een onbezorgde en gezonde vakantie garanderen.


ijdens onze kinder- en actievakanties staat factor 10 in voor een gevarieerd aanbod aan sport & spel, knutsel- en animatieactiviteiten, themaspelen, daguitstappen, ? Deze activiteiten worden gepland in een pedagogisch en ontspannend kader. Plezier, creativiteit en respect voor de eigenheid van het kind staan hierbij centraal.

Voor de meeste activiteiten worden de kinderen in leeftijdsgroepen verdeeld. Deze leeftijdsgroepen zijn afhankelijk van de samenstelling van de totale groep. Met deze kleine groepen kunnen wij het best instaan voor de individuele begeleiding en noden van uw kind(eren).


De vakanties staan open voor kinderen en jongeren van 4 tot 16 jaar. Leden Bond Moyson West-Vlaanderen krijgen een fikse korting!

De begeleiding en animatie tijdens de vakanties wordt verzorgd door geschoolde en ervaren monitoren. Zij zorgen voor een gevarieerd programma, waarbij verveling uit het woordenboek wordt geschrapt. De kinderen zijn bij factor10 in het vakantiecentrum De Barkentijn in goede handen.

Rubrieken van "Kindervakanties"

Uitstapjes Toeristische uitstapjes


Contact opnemen met "Kindervakanties"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Museum over Tweede Wereld
Met de vertoon van de Famidookaart bieden wij onze bezoekers...
Benjamin's Kindershow
Korting 10 %...
GreenCity Tours
Op vertoon van Famidookaart, gratis bijkomende verzekering d...
Meer kortingen [+]