Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Le Crayon Taalvakanties
Le Crayon Taalvakanties

Gegevens:

Duikerstraat, 37
8770 Ingelmunster

Website:

Nieuws van "Le Crayon Taalvakanties"

Le Crayon taalvakanties, high quality education en fun.
De ultieme taalvakantie beleef je bij 'Le Crayon Taalvakanties'. Wij bieden taalvakanties, taalkampen en taalstages met overnachtingen aan voor kids en jongeren tussen 5 en 15 jaar. Overdag is het volop genieten van de taalvakantie en het taalpakket. 's Nachts overnachten bij ?Le Crayon Taalvakanties' staat synoniem voor het opsnuiven van de gezellige avondsfeer en avondrust, alsook voor het avontuur op onze kamplocatie.

Beschrijving van "Le Crayon Taalvakanties"

Onze Franse en Engelse taalvakanties, taalstages en taalkampen combineren speelse en actieve taallessen op basis van het Europees Referentiekader voor Talen met recreatieve activiteiten zoals tennis, paardrijden, shetland-ponyrijden, theater, kookworkshop, golf, zeilen, surfen, quad, adventure, goochelen, boogschieten, lasergamen, muurklimmen, circus, crea-atelier, sport-en spelactiviteiten, boerderijactiviteiten ... Zo leren uw kids snel en doelgericht een nieuwe taal.

Rubrieken van "Le Crayon Taalvakanties"

Stages Educatieve stages


Contact opnemen met "Le Crayon Taalvakanties"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
JIPPAnimatie vzw
korting van 5% bij vertoon van je Famidookaart, niet cumulee...
Kralenenzo
Leden van de famidooclub krijgen op vertoon van de kaart 5% ...
Activ Kamp - Sporthotel
Korting van 5% voor groepen vanaf 20 personen of op vertoon ...
Meer kortingen [+]