LPM Kids&Nature

Gegevens:

rue du comte th. D'ursel, 51
6940 Durbuy

Tel: 086/21.16.08

Fax: 086/21.36.86

Website:

Openingsuren:
Doorlopend

Sluitingsdagen:
Geen sluitingsdagen

Talen:
NL, FR, ENG, DUI

Reservatie mogelijk

Leeftijdscategorien:
van 5 tot 13 jaar

Toegangelijk met kinderwagen

Kinderen worden opgevangen

Activiteit voor het hele gezin

Restaurant/cafetaria ter plaatse

Logies in de buurt

Speelplein ter plaatse

Toilet

Nieuws van "LPM Kids&Nature"

Kort na Nieuwjaar 2011 begon een heel team met de opbouw en de inrichting van ons nieuwste LPM-project: het LPM2**SPORTHOTEL.
LPM2 wordt tijdens de weekends en vakantieperiodes een gezellig en sportief hotel. Families kunnen er een weekendje komen vertoeven in de natuur en deelnemen aan de georganiseerde outdoor activiteiten zoals adventure, via feratta, hoogtepiste, mountainbike, kayak, enz. Ook de innerlijke mens wordt uiteraard niet vergeten! Er komt ook een Grill restaurant en gezellige bar.
T

Beschrijving van "LPM Kids&Nature"

Het sportkamp legt natuurlijk de nadruk op de verschillende buitensportactiviteiten. We proberen zoveel mogelijk dingen voor te stellen die jullie het tofst vinden. Elke avond kunnen jullie zelf jullie sportactiviteit kiezen voor de volgende dag. Jullie hebben de keuze uit : Afvaren van de Ourthe in kajak, Speleologie in de verschillende grotten van LPM, Touwbruggen, "Indiana Jones" brug, apenbrug, Death-ride, Hoogtepiste, rappel, Via Ferrata, Stormpiste, MTB, Orintatietocht, Paardrijden, Zwemmen in ons verwarmd openluchtzwembad, Wandelen, Dropping, Voetbal, Volleybal en nog veel meer. En 's avonds zijn er creatieve activiteiten waaruit je mag kiezen : Dans, Muziek, Knutselen. Ten slotte is er ook nog : Dans-avond, Casino-avond, Quiz, Film. Onze sportkampen zijn bestemd voor alle kinderen van 5 tot 15 jaar. Je wordt ingedeeld in 4 groepen. 1- MINI'S: van 5 tot 7 jaar 2- MIDDELS: van 8 tot 10 jaar 3-MAXI'S: van 11 tot 12 jaar 4-SUPERMAXI'S van 13-15 jaar. LPM Sportkamp is SUPERCOOL !!

Contact opnemen met "LPM Kids&Nature"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
sono babis
La venue d'un personnage de votre choix, visible sur le blog...
Peter's Resto
10 % op vertoon van Famidookaart...
Rederij Seastar
Op vertoon van de famidookaart verkrijg je het groepstarief ...
Meer kortingen [+]