Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Mambotango
Mambotango

Gegevens:

Kerkweg, 5
3212 Pellenberg

Tel: 0479/24.97.49

Website:

Leeftijdscategorien:
van 0 tot 8 jaar

Nieuws van "Mambotango"

Mambotango wakkert het zomergevoel aan met een nieuwe kleur ... een warm kerriegeel. De ganse collectie is vanaf nu ook verkrijgbaar in't geel!
De babysuit en de T-shirt korte mouw zijn verkrijgbaar in 7 basiskleuren en 6 maten en bestaan uit 95% katoen en 5% elastane. De babysuit is een 1-delig kruippak. Sluiting is met drukknopen aan de binnenkant van de beentjes en bovenaan op de schouder is er eveneens een rode drukknop dat het aan- en uitkleden en verschonen makkelijker maakt. De T-shirt korte mouw heeft bovenaan op de schouder een drukknop.
kijk op www.mambotango.be

Beschrijving van "Mambotango"

Ben je op zoek naar hip, betaalbaar, comfortabel, kwalitatief en unisex ondergoed voor kinderen van 0 tot 10 jaar? Stijlvol, zonder te exclusief te zijn. Betaalbaar zonder te moeten inboeten op kwaliteit. Vernieuwend door zijn bescheidenheid, maar vooral hip en anders. Probeer Mambotango. Te koop op www.mambotango.be en in kinderwinkels.

De collectie bevat baby body's van 0 tot 2 jaar zonder mouw, met korte en lange mouw, T-shirts lange mouw en broekjes. Unisex T-shirts zonder mouw en met korte mouw en lange mouwen en legging/pyjama broek, en een jongensboxer en meisjeshipster voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Mambotango is verkrijgbaar in 7 trendy kleuren en bestaat uit 95% katoen 225 gram en 5% elastane die er voor zorgt dat de pasvorm goed behouden blijft.

Rubrieken van "Mambotango"

Winkelen Kinderkleding


Contact opnemen met "Mambotango"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
jeugdatelier Kameleon
korting op 2de lid van gezin....
Kiddy & Junior Classes as
10% korting voor leden van de Famidooclub...
Het Leerhof
Welkomstdrankje met koekje/snoepje bij aankomst Gratis baby...
Meer kortingen [+]