Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 MINNE-MUZE-MICHE Verjaardagsfeestjes en workshops muzisch lezen
MINNE-MUZE-MICHE Verjaardagsfeestjes en workshops muzisch lezen

Gegevens:

Kasteelwegel, 43
9040 Sint-Amandsberg

Tel: 09/238.48.96

Website:

Reservatie mogelijk

Kinderen worden opgevangen

Speelplein ter plaatse

Nieuws van "MINNE-MUZE-MICHE Verjaardagsfeestjes en workshops muzisch lezen"

Nieuw vakantiekamp !Travel in time & style' (12-15 jr.) keuze uit 3 periodes in 2015 : van 13/17 april, van 3-7 augustus en van 24-28 augustus. prijs : 150 euro ( alles inbegrepen behalve lunch-pakket) tss. 9-16 u. Al spelend en giechelend ...
maken we onze eigen retro-accessoires!
Je mag je laten inspireren door je lievelingsboek,-film, -acteur of pop-idool.
Dit alles in een knusse omgeving,
onder professionele begeleiding met uitgebreid aanbod van materiaal en technieken.
Laat je muze los en creer je eigen retro-styl!!!
Minne-Muze-Miche reist met je mee in tijd en fantasie tijdens hilarische voorleesmomenten uit het boek ?Robijnrood'van Kerstin Gier.
Er is natuurlijk een te gek retro-bal om dit exclusieve kamp mee af te sluiten op vrijdag van 16u- 18u. voor max. 4 extra pers/ kid. Wees er snel bij! max.10 kids.
Boordevol creativiteit en (retro)styl! Eindigend in een te gek retro-bal! Wees ook tijdig met je reservatie voor verjaardagsfeestjes met een boekenwurm., Er is veel vraag naar dit concept. De jarige kids willen terugkeren of vriendjes willen ook zo'n verjaardagsfeestje. Ouders en grootouders willen terug kind worden en krijgen extra zin om voor te lezen! Wie een vakantiekamp meemaakte beschrijft dit als het allerleukste ooit. want super gezellig, kleinschalig en heel creatief!
Je kan ook zelf een groepje samenstellen voor een vakantiekamp in de periode die je zelf kiest en geniet van een korting van 15 euro. op de normale prijs : 150 euro voor 5 dagen, alles inclusief, behalve lunch-pakket.
Reserveren ? info@workshopsvoorkinderen.be of tel. 0495.41.46.85.
Met vriendelijke Minne-Muze-groetjes,
Miche

Beschrijving van "MINNE-MUZE-MICHE Verjaardagsfeestjes en workshops muzisch lezen"

Lezen en voorlezen is een cadeau dat je voor de rest van het leven aan je kind geeft en creatief aan de slag vanuit een boek of verhaal is dat nog meer. Minne-Muze-Miche is een enthousiaste leerkracht met 27 jaar ervaring in het bijzonder onderwijs. Ze behaalde de derde plaats beste boekenjuf Vlaanderen in 2007. Ze startte workshops muzisch lezen in sept. 2011 en werkte samen met wijlen John Quivron, VZW- Labo-Art, stichter van De Witte Raaf.
Voorlezen aan kinderen is een geschenk voor het leven, creatief aan de slag vanuit levendige verhalen is dat nog meer! Dit is de passie : boeken tot leven brengen voor en samen met de kids! Dompel je kids onder in een weldadig muzisch taalbad tijdens vakantiekampen, originele en educatieve verjaardagsfeestjes, groepsvoorstellingen of klasbezoeken.
Voor kids vanaf 4-13 jaar organiseert ze originele verjaardagsfeestjes met een boekenwurm, helemaal op maat en met keuze uit diverse thema's. Tijdens zo'n feestje brengt ze zorgvuldig uitgekozen verhalen en jeugdboeken tot leven samen met de kids. Er is keuze uit verschillende formules en prijzen. Je hoeft dus enkel de uitnodigingen te versturen Je wordt ook zelf verwend en dit in een sprookjesachtig decor. Er is plaats voor 12 kids en 4 volwassenen aan een feestelijk gedekte tafel. Ook de grootouders zijn zeer welkom! De grote tuin met boomhut en trampoline wordt gebruikt tijdens de pauze of voor de begeleide spelletjes binnen het thema.
Neem alvast een kijkje voor sfeerbeelden op workshopsvoorkinderen.be. Reserveren op info@workshopsvoorkinderen.be.

Rubrieken van "MINNE-MUZE-MICHE Verjaardagsfeestjes en workshops muzisch lezen"

Vakantie Vakantiekampen


Contact opnemen met "MINNE-MUZE-MICHE Verjaardagsfeestjes en workshops muzisch lezen"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Recreatiepark 't Fonteint
Geen kortingl!...
Gte d'Etape de Villers S
Korting 10%...
Familiepark De Sierk
extra plezier voor leden van Famidooclub!...
Meer kortingen [+]