Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Noordzeeaquarium
Noordzeeaquarium

Gegevens:

Visserskaai
8400 Oostende

Tel: 059/50.08.76

Fax: 059/33.03.87

Website:

Open op feestdagen

Nieuws van "Noordzeeaquarium"

Vanaf 01 maart kan je een bezoekje brengen aan onze 4 hondshaaitjes, die bij ons geboren zijn. Ze zijn nu +/- een maand oud en stellen het goed. Ze hebben een onderkomen gevonden in n van onze aquaria, waar ook de eikapsels hangen waaruit na 9 maanden eveneens kleine hondshaaitjes zullen verschijnen. Tijdens de krokusvakantie is het Noordzeeaquuarium open van 10.30-12.30 en van 13.00-17.00. De kleintjes krijgen om 11.30 en om 14.30 hun maaltijd dat bestaat uit pekelkreeftjes, cyclops en mysis, aangevuld met stukjes garnaal. Als ze hun voedsel ruiken zijn ze niet meer te houden. Komen kijken!!

Beschrijving van "Noordzeeaquarium"

Ontdek de fauna van de Noordzee. 13 aquaria tonen u niet alleen een rijke variatie vissen maar ook schaaldieren, zeesterren, steurgarnalen en anemonen. Onze uitgebreide schelpencollectie zal u zeker helpen om de schelpen die u op het strand van Oostende gevonden hebt van de juiste naam te voorzien.
Educatieve panelen bij elk aquarium beschrijven enkele bewoners. Grotere borden behandelen het voedselweb en de stappen die een gevangen vis ondergaat vooraleer hij op uw bord komt. En voor wie geen verse Oostendse garnalen kan pellen: voor hen is er een bord die stapsgewijs toont hoe het moet.

Rubrieken van "Noordzeeaquarium"

Uitstapjes Dierenparken


Contact opnemen met "Noordzeeaquarium"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Camily's
Voor Famidoo's leden, ontvang een kadobon van 5€ (geld...
Karpediem
gratis vormpje om thuis mee verder te experimenteren...
DH&H bvba
Klanten van Famidoo mogen gratis parkeren. Op vertoon van uw...
Meer kortingen [+]