Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Ouwehands Dierenpark Rhenen
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Gegevens:

Grebbeweg, 111
3911 AV Rhenen
Nederland

Tel: 0031 317 650200

Website:

Openingsuren:
Kijk voor onze openingstijden op www.ouwehand.nl

Sluitingsdagen:
Ouwehands Dierenpark Rhenen is het gehele jaar geopend!

Talen:
NL, ENG, DUI

Leeftijdscategorien:
van 0 tot 13 jaar

Binnenactiviteit

Toegang personen met een handicap (rolstoelgebruikers)

Toegangelijk met kinderwagen

Activiteit voor het hele gezin

Restaurant/cafetaria ter plaatse

Dieren toegelaten

Winkel ter plaatse

Speelplein ter plaatse

Toilet

Nieuws van "Ouwehands Dierenpark Rhenen"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Ouwehands Dierenpark Rhenen"

Ouwehands Dierenpark Rhenen... Zoo avontuurlijk!
Sta neus aan neus met de ijsberen, bespied de unieke witte leeuwen met hun jongen vanuit een spannende uitkijkpost en wandel onder de slingerende orang oetans door. Bezoek de spectaculaire zeeleeuwenshow, hang de beest uit in RavotAapia - Europa's grootste overdekte speeljungle en ga op avontuur in Gorilla Adventure!

Nieuw voorjaar 2014: Expeditie Berenbos
Voorjaar 2014 is Ouwehands Dierenpark een beregave beleving rijker: Expeditie Berenbos! Een bijzondere ervaring rondom de bruine beren en wolven. Ga door het spannende doolhof, bezoek het dorp Karpatica en ontdek daar alles over de beer. Vervolg de expeditie, bewonder de sterrenhemel en ga op avontuur in Het Berenbos.
Expeditie Berenbos, ontdek de wereld van de beer!

Het Berenbos
In Het Berenbos genieten bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, van een onbezorgd leven. Samen met de wolven leven ze op een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Al meer dan 20 jaar een uniek project!

Nieuw: Gorilla Adventure
Slinger door de reusachtige kloof, daal af in de oude mijnschacht diep onder de grond en beleef een spannend avontuur tussen de gorilla's. Ontmoet in het grootste gorilla-avontuur van Europa op 10 meter hoogte deze indrukwekkende mensapen... Durf jij het aan?

De zeeleeuwenshow Elements!
Deze zeeleeuwensensatie staat garant voor spanning, bijzondere momenten en verrassingen. De eigenzinnige, Californische zeeleeuwen presenteren samen met hun verzorgers een spetterende show. Ze nemen je mee langs de vier elementen van de natuur. Deze show mag je niet missen!

RavotAapia - Europa's grootste overdekte speeljungle!
Net als de otters en doodshoofdaapjes klimmen en klauteren. Speel mee in de legende van het gestrande piratenschip en beleef spannende avonturen in de grotten van de vliegende honden. Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf!

Op avontuur met Bamboo Bill
Midden in het park woont Bamboo Bill. Hij is avonturier in hart en nieren en heeft alles van de wereld gezien. Op die manier heeft Bamboo Bill veel kennis verzameld van de dieren om hem heen. Samen met zijn vriend, konijn Roger, beleeft hij allerlei avonturen die te zien zijn in het tv programma Ouwehands Jungleclub (te zien bij Telekids op RTL8). Ga jij ook mee op avontuur?

Hoe bereikbaar met openbaar vervoer?

Ouwehands Dierenpark Rhenen is centraal gelegen in Nederland. Rijd via de A12 (Utrecht-Arnhem) afrit 23a Veenendaal of via de A15 (Rotterdam-Nijmegen) afrit 35 Ochten, volg de N225 richting Rhenen.

Ook met het openbaar vervoer is Ouwehands Dierenpark goed bereikbaar. Het NS-station ligt op 800 meter loopafstand en lijn 45, 50 en 80 stoppen voor de ingang van het dierenpark.

Rubrieken van "Ouwehands Dierenpark Rhenen"

Uitstapjes Dierenparken


Contact opnemen met "Ouwehands Dierenpark Rhenen"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Studiebegeleiding Minerva
Promotie: 50 euro korting bij aankoop van 10 lesuren(aanbod ...
Naaicafe Atelier Creatief
Drankje bij naaisessie....
Sneeuwattractiepark Skid
15% op een proefles 15% op twee uurpas...
Meer kortingen [+]