Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Portrait Studios (St-Niklaas)
Portrait Studios (St-Niklaas)

Gegevens:

Waasland Shopping Center
9100 Sint-Niklaas

Tel: 03/766.25.57

Website:

Sluitingsdagen:
Reizende studios:

Voor de juiste data van onze reizende studios bij Lunch Garden Restaurant bij Carrefour, bij SuperGB, Delhaize, Dreamland, Match, C&A of andere winkels bel 02/272 01 90 of neem een kijkje op onze

Nieuws van "Portrait Studios (St-Niklaas)"

Portrait Studios maakt professionele foto's voor elke gelegenheid:

- babyfotografie
- communiereportages
- familieportretten met broers, zussen, ouders en grootouders
- geboortekaartjes
- uitnodigingen, wenskaarten, bedankingskaarten,...
- glamour-fotoreportages
- huwelijksreportages
- zwangersfoto's

- pasfoto's, direct klaar In al onze winkels vind je een aanbod van Baby Club artikelen. Als je wil weten waar jouw dichtstbijzijnde C&A zich bevindt dan kan je terecht op http://www.c-en-a.be/stores/
Ook familie en vrienden zullen je graag willen helpen bij al die aankopen, en zeker als het dan om schattige prijsvriendelijke spulletjes gaat.

En daar valt weeral eens de naam van C&A...
Een geboortelijst samenstellen is n van de leukste voorbereidingen op het einde van je zwangerschap.
Reken ongeveer zo'n 5 zes weken voor de geboorte van je baby'tje. Zo kan je je tijd nemen om je keuze te maken uit de uitgebreide collectie van C&A.
Vergeet ook niet om meteen achter het geboortepakket te vragen. Je krijgt er immers een nmalige korting op van 20%! Voor het leggen van een geboortelijst, maak je best een afspraak. Zo kan je ongestoord al je vragen stellen.
Daarna kijkt C&A dan vol ongeduld uit naar een telefoontje of het een jongetje of meisje is. Zo weten we ook dat we je vrienden en kennissen mogen verwachten. Je mag van ons regelmatig een telefoontje verwachten. Zo weet je welke artikels nog op de lijst staan en wat er op jou ligt te wachten.
Na 5 6 weken zullen we samen bekijken of de geboortelijst al dan niet mag afgesloten worden. Wanneer u denkt dat de meeste mensen langs zijn geweest, zoeken we een dag dat je het best past. Zo kunnen we op een rustige manier eens bekijken of je de resterende stuks al dan niet wenst te kopen. En kunnen we je je samen met je nieuwe spruit de volgende stapjes laten zetten met een geschenkbon van 10% op alles wat er van de geboortelijst gekocht werd! HERFSTACTIE !!!! - 20% op kledij (niet op geboortelijsten, uitzet en ondergoed)
OPEN OP ZONDAG 5 EN 12 NOVEMBER VAN 10u TOT 12U
NIEUW !!!! ZWANGERSCHAPS- EN BORSTVOEDINGSLINGERIE CANTALOOP

STEEDS CADEAUBONNEN TELEFONISCH TE VERKRIJGEN OP ELKE GEBOORTELIJST !!!! 09/3280676

Bij verdere acties, wordt u via deze pagina op de hoogte gehouden!

Beschrijving van "Portrait Studios (St-Niklaas)"

Elke familie deelt die warme momenten; de geboorte van een nieuwe spruit, de communie van uw kinderen, een liefdevol huwelijk, een speciale familiegebeurtenis. Of gewoon een innig familieportret waarin iedereen zijn plaatsje vindt. U wil deze familieherinneringen uiteraard koesteren en delen met anderen.

Dat is precies wat onze professionele fotografen voor u doen: uw mooiste herinneringen vastleggen voor later. In een prachtig professioneel studioportret. Voor uzelf, voor uw baby, voor uw kindjes, voor familie of vrienden.

Het is en blijft een vak apart om uw baby op een mooie, professionele manier te vereeuwigen. Laat u daarom ook omringen door fotografen die daar al jaren mee bezig zijn.
We verwelkomen u in n van onze vaste of reizende studio's. U komt langs en dan nemen onze fotografen verschillende foto's van uw kindje, zonder dat u voor de opnames betaald.

Wegbeschrijving:

meer INFO:
http://www.portraitstudios.be/contact

Rubrieken van "Portrait Studios (St-Niklaas)"

Feesten FotografieBerichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Casino Beringen
U kan de voorstelling bijwonen aan 3.20 EUR mits bestelling ...
Kinderklanken
Korting van 20 % bij aankoop van liedbundel + CD Kinderklank...
FRANLIS
groepstarief op vertoon van Famidookaart...
Meer kortingen [+]