Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Provinciedomein Halve Maan
Provinciedomein Halve Maan

Gegevens:

Omer Vanaudenhovenlaan, 48
3290 Diest

Tel: 013/31.15.28

Fax: 013/33.77.08

Website:

Nieuws van "Provinciedomein Halve Maan"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Provinciedomein Halve Maan"

Zowel groot als klein zal de adrenaline voelen stromen tijdens de talrijke sportactiviteiten die het domein aanbiedt! Zwemmen, klauteren en klimmen, tennissen, trampolinespringen, minigolfen, ravotten, roeien en waterfietsen,... plezier voor iedereen verzekerd. U kunt ook lekker genieten op het zandstrand rond het openluchtzwembad of lekker gaan eten en drinken in het restaurant. Wilt u eten in de pure natuur, maak dan gebruik van onze vele picknickplaatsen.

Op het circuit met miniauto's of op n van de speeltuinen kunnen de kinderen zich eens goed uitleven. Ze kunnen ook een kijkje gaan nemen op de gezinsboerderij waar kippen, schapen, geitjes en ezels hen uitbundig zullen begroeten.

Ga rustig wandelen in het 30 ha groot natuurgebied en ontdek er zo de natuur en de geschiedenis. Geniet van de prachtige wallengordel, visvijvers en de andere resten van de militaire zone. Zeker een bezoekje waard is de Lindenmolen, de staakmolen met de grootste kast van Vlaanderen!

Open vanaf 9 uur tot n uur voor zonsondergang

Rubrieken van "Provinciedomein Halve Maan"

Uitstapjes Pretparken en recreatiedomeinen


Contact opnemen met "Provinciedomein Halve Maan"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Onderstebove
Goed om weten is dat bij het afsluiten van een geboortelijst...
Gasthuismuseum St.-Dimpna
Korting van 1,00 op vertoon van de famidookaart....
Inti Washi
Gratis kleine Boliviaanse attentie bij vermelding Famidoo....
Meer kortingen [+]