Recreatiedomein

Gegevens:

Einde L. Matthijslaan
9800 Deinze

Fax: 09/380.87.37

Openingsuren:
Maandag : van 10u00 tot 17u00
Dinsdag : van 10u00 tot 17u00
Woensdag : van 10u00 tot 17u00
Donderdag : van 10u00 tot 17u00
Vrijdag : van 10u00 tot 17u00
Zaterdag : van 10u00 tot 17u00
Zondag : Gesloten

Nieuws van "Recreatiedomein"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Recreatiedomein"

Het recreatiedomein De Brielmeersen is d ontmoetingsplaats voor sportbeoefenaars, rustzoekers en gezinnen met kinderen. Want deze ?groene long' van Deinze is een oase van rust met een uitgebreide sportaccommodatie en tal van recreatiemogelijkheden voor jong en oud.


KLEURRIJKE WANDELINGEN
Al wandelend langs de vele paden, snuif je de lente op en ontdek je de bloemenpracht van duizenden ?blauwe druiven', tulpen, paaslelies, ... . Al even indrukwekkend is het doolhof met ongeveer 1 km paden omringd door grote bamboes. Het doolhof houdt je ongeveer 15 tot 30 minuten zoet om de weg te vinden. Wil je zelf eens zien hoe anderen zich een weg banen, dan kan je vanuit de grote toren met gaanderij het prachtige doolhof bewonderen. Via een grote glijbaan komen de kinderen weer met beide voetjes veilig op de begane grond.


ACTIVITEITEN VOOR JONG EN OUD
In De Brielmeersen komt iedereen aan bod. Er is een mooi uitgerust vernieuwd speelplein voor de kinderen met veilige tuigen en voor jong en oud rijdt een treintje rond de Brielmeersen. Dat voert je onder andere dwars door het dierenpark met aquaria, vogelkooien en ruim 50 soorten inheemse dieren, waaronder herten, pauwen, paarden, geiten en schapen. De sportievelingen onder ons kunnen gebruikmaken van een fit-o-meter, een uitgebreid joggingparcours en diverse sportvelden. En dan wordt het natuurlijk tijd voor een drankje of hapje. Daarvoor kan je terecht in de aanpalende cafetaria. Van op het grote, zonovergoten terras heb je zicht op het minigolf. De Brielmeersen biedt duidelijk voor elk wat wils en is mr dan een bezoek waard. De 35 hectare pure natuur ligt op een boogscheut van het stadscentrum van Deinze.

Rubrieken van "Recreatiedomein"

Uitstapjes Toeristische uitstapjes


Contact opnemen met "Recreatiedomein"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Bb Maestro ASBL
rduction de 10% pour le 2me enfant de la famille...
The Little Gym Antwerpen
Doe een proefsessie en krijg vertoon van uw famidookaart een...
Familiepark De Sierk
extra plezier voor leden van Famidooclub!...
Meer kortingen [+]