Speelplein Roodebeek

Gegevens:

Princes Paola- en Klim Op-school, 1
1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Website:

Openingsuren:
Open : Van Maandag tot Zondag
Uren : van 9u00 tot 18u00

Nieuws van "Speelplein Roodebeek"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Speelplein Roodebeek"

LEEFTIJDSGROEPEN

Van 2 tot 12 jaar.

De kinderen worden naargelang hun leeftijd in verschillende groepen verdeeld. Enkel kinderen die geen luiers meer dragen worden toegelaten.Op het speelplein Roodebeek wordt Nederlands gesproken. Een minimale taalontwikkeling en basiskennis van het Nederlands is dus onontbeerlijk voor een prettige vakantie.
OPVANG VAN DE KINDEREN

Vanaf 7u30. Een bewaking is voorzien tot bij de aanvang van de activiteiten, evenals achteraf tot 18u30.

Indien om welke reden dan ook, u in de onmogelijkheid bent uw kind voor het einde van de bewaking af te halen, verzoeken wij u de hoofdmonitor telefonisch te verwittigen. Een som van 8,00 € per aangevangen uur zal u worden aangerekend.
UURROOSTER VAN DE ACTIVITEITEN

Van 9u tot 17u. Om het goede verloop van de activiteiten niet te storen, verzoeken wij de ouders er over te waken dat hun kinderen voor de aanvang van de activiteiten aanwezig zijn.

GEPASTE KLEDIJ

Er wordt bij de ouders op aangedrongen om, in de mate van het mogelijk de kleding van het kind aan te passen aan de geplande activiteit en aan de weersomstandigheden.
BESCHRIJVING VAN DE ACTIVITEITEN

De animatie wordt wekelijks verbonden met een thema, dat aansluit bij de belangstellingssfeer van de kinderen. In een ontspannen sfeer worden allerlei activiteiten aangeboden: creatieve ateliers, kringspelen, pleinspelen, uitstappen, sport,... Naargelang hun leeftijd gaan de kinderen n maal per week naar het zwembad. Wekelijks gaat het hele speelplein op uitstap. Om de animatie af te stemmen op de mogelijkheden van de kinderen, worden de deelnemers in verschillende homogene leeftijdsgroepen opgevangen. Dit sluit echter geenszins leeftijdsoverschrijdende activiteiten uit tijdens de uitstappen en de feestjes. Kortom, het doel van deze speelpleinwerking is de kinderen een echte vakantie te bezorgen.
DRANK EN MAALTIJDEN

De dagelijkse melk (10u), de warme maaltijd (middag) en de versnapering (16u) zijn in de prijs van de activiteiten begrepen. Voor de maaltijden houden we enkel rekening met allergien aan melk.

Rubrieken van "Speelplein Roodebeek"

Uitstapjes Toeristische uitstapjes


Contact opnemen met "Speelplein Roodebeek"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Zaza Belle, Clown, Magir
10 % korting met CODE "FAMIDOO"...
Activ Kamp - Sporthotel
Korting van 5% voor groepen vanaf 20 personen of op vertoon ...
Ballonnenclown Nono
5% korting op vertoon van Famidookaart...
Meer kortingen [+]