Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Stedelijke Academie Voor Beeldende Kunst
Stedelijke Academie Voor Beeldende Kunst

Gegevens:

Bruggestraat, 43
8930 Menen

Tel: 056/51.32.44

Website:

Nieuws van "Stedelijke Academie Voor Beeldende Kunst"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Stedelijke Academie Voor Beeldende Kunst"

De academie geeft deeltijds kunstonderwijs aan iedereen vanaf 6 jaar tot 99 jaar. Inschrijven in de academie betekent het startschot voor een boeiende exploratietocht in de wereld van de beeldende kunst. Onderweg leer je kijken naar, nadenken over en genieten van kunst. Je zintuigen worden er aangescherpt. Maar vooral kan je er zelf crerend aan de slag met uiteenlopende materialen en technieken. Naast een degelijke kunstopleiding is er ook plaats voor verwondering, ontdekking en experiment. De eindresultaten van deze onvoorspelbare maar intense zoektocht zijn te zien in de tentoongestelde projecten in de hoofdschool en de wijkafdelingen. In de academie stellen leerlingen hun projecten tentoon.

Rubrieken van "Stedelijke Academie Voor Beeldende Kunst"

Cursussen Artistieke workshops


Contact opnemen met "Stedelijke Academie Voor Beeldende Kunst"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Circus!
- Gratis jongleerset...
Internationale Tweedaagse
Kinderen tot en met 12 jaar betatelen slechts € 3. Led...
De Verjaardagskoffer
Indien u in het bezit bent van de Famidookaart krijgt u 10% ...
Meer kortingen [+]