Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Struisvogelboerderij Monnikenwerve
Struisvogelboerderij Monnikenwerve

Gegevens:

Hogeweg, 1
4524 Sluis
Nederland

Tel: 0031/117492131

Website:

Openingsuren:
Ieder weekend geopend van 15 maart tot 1 november. In juli en augustus dagelijks geopend van 10u30 tot 17u00

Open op feestdagen

Talen:
NL, ENG, DUI

Mogelijke betalingswijze:

Leeftijdscategorien:
van 0 tot 13 jaar

Binnenactiviteit

Toegang personen met een handicap (rolstoelgebruikers)

Toegangelijk met kinderwagen

Activiteit voor het hele gezin

Dieren toegelaten

Winkel ter plaatse

Toilet

Nieuws van "Struisvogelboerderij Monnikenwerve"

11 - 12 en 13 juni 2011 Open Weekend Struisvogelboerderij Monnikenwerve. DIt GRATIS evenement wordt voor de 14e keer georganiseerd met Pinksteren. Geopend van 10u00 tot 18u00. Doorlopend rondleidingen, vers vlees etc. Tot Pinksteren!

Beschrijving van "Struisvogelboerderij Monnikenwerve"

Struisvogelboerderij Monnikenwerve is een attractie die niet meer is weg te denken uit de streek. Er is dan ook heel wat te beleven en ook te zien. Vanzelfsprekend struisvogels in allerlei soorten en maten. Van de broedmachines en de eieren, van kuikens tot de grote broedvogels, tijdens de rondleiding kom je alles te weten over deze loopvogel. In de tearoom met uitzicht over de weilanden met struisvogels kan de bezoeker rustig genieten van een kopje koffie. Neem ook zeker even een kijkje in het winkeltje waar er allerlei struisvogelproducten verkocht worden. Het bedrijf is ook voor ouderen en mindervaliden toegankelijk, tevens is er ruime parkeermogelijkheid voor auto's en bussen. Honden zijn toegelaten, mits aangelijnd. Ieder weekend geopend van 15 maart tot 1 november van 10u30 tot 17u00. In juli en augustus dagelijks geopend van 10u30 tot 17u00. Rondleidingen om 11u00-12u30-14u00 en 15u30. Prijs p.p. € 4,00 Kinderen tot en met 11 jaar € 2,00 p.p.

Wegbeschrijving:

Struisvogelboerderij Monnikenwerve ligt tussen Sluis en Aardenburg, richting Heille. Stel uw navigatiesysteem indien mogelijk in op de postcode (4524KG) want in de gemeente Sluis zijn er 2 Hogewegen. De juiste is de Hogeweg Sluis (Aardenburg).

Rubrieken van "Struisvogelboerderij Monnikenwerve"

Uitstapjes Kinderboerderijen


Contact opnemen met "Struisvogelboerderij Monnikenwerve"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
KLUTSKE meespeel-kindersh
25 affiches gratis...
Lalali
Ontvang 5€ korting op je bestelling met de code FAMIDO...
The Little Gym Antwerpen
Doe een proefsessie en krijg vertoon van uw famidookaart een...
Meer kortingen [+]