Vakanties met of zonder overnachting

Gegevens:

Kammerstraat, 19
9000 Gent

Fax: 09/233.66.01

Openingsuren:
Maandag : van 10u00 tot 17u00
Dinsdag : van 10u00 tot 17u00
Woensdag : van 10u00 tot 17u00
Donderdag : van 10u00 tot 17u00
Vrijdag : van 10u00 tot 17u00
Zaterdag : van 10u00 tot 17u00
Zondag : Gesloten

Nieuws van "Vakanties met of zonder overnachting"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Vakanties met of zonder overnachting"

MET;
Vakanties binnen -en buitenland: Deze vakanties duren een week of langer en gaan door in uitstekende accommodaties aan zee, in de Vlaamse Ardennen, in het buitenland, dicht bij huis of ver weg. Gedurende een week wordt in kleine groep intens gewerkt rond een thema of leven ze zich uit op een sport- of avonturenvakantie. Een echte groepsgebeurtenis waar kinderen en jongeren, samen met onze monitoren, een onvergetelijke week beleven.ZONDER;
THEMAVAKANTIES: Bij themavakanties stimuleren we creativiteit en fantasie. Door gebruik te maken van thema's die de kinderen aanspreken kunnen we hen aanzetten tot activiteiten (knutselen, spelen, verbale- en bewegingsexpressie) die hun sociale en creatieve ontwikkeling bevorderen. Ook bij taal- en computervakanties worden op speelse wijze vaardigheden bijgebracht. Ouders van de jonge kinderen worden genformeerd over de dagelijkse gebeurtenissen en de vorderingen van hun kinderen tijdens deze vakanties via een heen-en-weerboekje.
SPORTVAKANTIES: Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is ons motto. Tijdens de sportvakanties laten wij de deelnemers kennis maken met een ruim aanbod aan sportactiviteiten. Op deze manier kunnen zij hun talenten ontdekken en verder ontwikkelen. Het betreft steeds initiaties waar basistechnieken worden aangeleerd of verfijnd. Gevorderden verwijzen we graag door naar sportclubs waar zij hun talenten beter kunnen ontwikkelen.
ONTDEKKINGSVAKANTIES: Bij deze vakantie staan uitstappen centraal. De leefwereld van kinderen en jongeren verruimen door hen spannende en toffe activiteiten in Belgi te laten beleven. Elke dag een nieuwe gebeurtenis. Educatief maar speels de horizonten verbreden. Tijdens deze vakanties komen ze werkelijk overal en doen ze keitoffe ontdekkingen.

Rubrieken van "Vakanties met of zonder overnachting"

Uitstapjes Toeristische uitstapjes
Stages Educatieve stages


Contact opnemen met "Vakanties met of zonder overnachting"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Vaderzoon.be
10% korting op vertoon van Famidookaart...
Gambrinus drivers museum
Group prijs...
Circus De Sven
Gratis suikerspinnen voor verjaardagsfeestjes, communies, .....
Meer kortingen [+]