Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en DiŽtisten
Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en DiŽtisten

Gegevens:

Leuvensesteenweg, 643 / 6
1930 Nossegem

Tel: 02/380.80.98

Website:

Nieuws van "Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en DiŽtisten"

Week van de diŽtist 2014
Thema: Gezond tussendoor!

Vraag vrijblijvend advies aan een diŽtist in je buurt!
Van 24 tot 29 maart 2014 zetten maar liefst 200 deelnemende diŽtisten hun deuren open voor alle geÔnteresseerde bezoekers.
De Week van de DiŽtist, nu al aan zijn tiende editie, is de ideale gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met de manier van werken van de diŽtist en dit gedurende een gratis consult van 15 min. (na afspraak).

De lijst van de deelnemende dietisten/voedingsdeskundigen vind je terug op http://www.vbvd.org. Neem contact op met een dietist uit jouw buurt en maak een afspraak tijdens de week.

Beschrijving van "Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en DiŽtisten"

De VBVD verenigt de Vlaamse voedingsdeskundigen en diŽtisten met een wettelijk erkend diploma. Ze heeft tot doelstelling de beroepsbelangen te behartigen, te verdedigen, het beroep te promoten naar het grote publiek, de overheid, artsen, andere gezondheidswerkers en voedingsindustrie toe. De VBVD staat in voor navorming van de leden via organisatie van bijscholingen, uitgifte van een vaktijdschrift en allerhande publicaties.

Rubrieken van "Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en DiŽtisten"

Cursussen Kooklessen


Contact opnemen met "Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en DiŽtisten"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden, Ö
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Activ Kamp - Sporthotel
Korting van 5% voor groepen vanaf 20 personen of op vertoon ...
The Amsterdam Dungeonn
15% korting op entree...
Studio Prestige
Korting 10% op vertoon van Famidokaart, niet cummuleerbaar m...
Meer kortingen [+]