Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Vlaamse organisatie van vroedvrouwen
Vlaamse organisatie van vroedvrouwen

Gegevens:

Haantjeslei, 185 / 01
2018 Antwerpen

Tel: 03/218.89.67

Fax: 03/218.89.67

Website:

Openingsuren:
ma, di, woe, do van 9u tot 16 u

Nieuws van "Vlaamse organisatie van vroedvrouwen"

Er is geen nieuws

Beschrijving van "Vlaamse organisatie van vroedvrouwen"

De Vlaamse Organisatie van Vroedvrouwen vzw stelt zich tot doel de Vlaamse vroedvrouwen te verenigen, en dit met respect voor alle politieke en filosofische strekkingen. De vereniging is er voor iedere vroedvrouw, zowel de vroedvrouw werkzaam in het ziekenhuis, als de zelfstandige vroedvrouw en de vroedvrouw werkzaam in het onderwijs. Ook de student-vroedvrouw en de vroedvrouw op rust kunnen op ons rekenen.

De Vlaamse Organisatie van Vroedvrouwen vzw wil vooral de rol en de positie van de vroedvrouw in de gezondheidszorg bevorderen. De vereniging onderneemt activiteiten om dit doel te verwezenlijken. Zij zal onder meer het beroep van vroedvrouw in zijn algemene belangen behartigen en het op alle niveaus, zowel nationaal als internationaal, vertegenwoordigen. Zij zal het specifieke karakter van het beroep, conform de visie in het beroepsprofiel, bewaken en bevorderen.

Rubrieken van "Vlaamse organisatie van vroedvrouwen"

Cursussen Bijles en studiebegeleiding


Contact opnemen met "Vlaamse organisatie van vroedvrouwen"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
The Little Gym Antwerpen
Doe een proefsessie en krijg vertoon van uw famidookaart een...
Onderstebove
Goed om weten is dat bij het afsluiten van een geboortelijst...
Papa Chico Animatie bedri
speciale korting van 5% op vertoon van famidookaart...
Meer kortingen [+]