Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/vwww/vhosts/backoffices/activites/includes/fn_text.php on line 2007 Wereldtuinen Mondo Verde
Wereldtuinen Mondo Verde

Gegevens:

Groene Wereld, 10
6372PW Landgraaf
Nederland

Tel: 045 535 01 61

Website:

Openingsuren:
Mondo Verde is elke dag open vanaf 10.00 uur (365 dagen per jaar!). In de zomer (eind maart t/m eind oktober) sluit het park om 18.00 uur. In de winter eerder.

Sluitingsdagen:
Geen

Talen:
NL, FR, ENG, DUI

Mogelijke betalingswijze:

Leeftijdscategorien:
van 0 tot 13 jaar

Toegang personen met een handicap (rolstoelgebruikers)

Toegangelijk met kinderwagen

Activiteit voor het hele gezin

Restaurant/cafetaria ter plaatse

Logies in de buurt

Winkel ter plaatse

Speelplein ter plaatse

Toilet

Nieuws van "Wereldtuinen Mondo Verde"

In het weekend van 27 en 28 augustus 2011 vindt het spectaculaire Witte Leeuwen Festival plaats met veel Afrikaanse zang, dans, muziek, shows en optredens. Kato en Kenia, de twee zeldzame witte leeuwen van Mondo Verde worden dan twee jaar oud en vieren hun verjaardag graag samen met alle gasten van het park.Vanuit hun riante buitenverblijf zullen zij de bezoekers met interesse gadeslaan en genieten van Afrikaanse trommelaars, steltlopers, dansers en muziek. Het park is open van 10-18.00 uur.

Beschrijving van "Wereldtuinen Mondo Verde"

Mondo Verde in Landgraaf is een 250.000 M2(!) groot groen park dat drie generaties een hele dag plezier en ontspanning biedt. Het familiepark kent vier thema's waaronder de beroemde Wereldtuinen, de bijzondere Dierentuin, het spannende Dinofauna en het sprankelende Attractiepark. In de Wereldtuinen maak je een wereldreis in n dag! Vanaf de Tropen reis je naar Itali, China, Japan, Australi, Oostenrijk, Rusland, Engeland, de Woestijn, Marokko en Portugal en onderweg loop je door de grootste vogelvolire van Europa, door het overweldigende Dinobos, langs de 14 meter hoge reus van de Apennijnen, gezellige picknick plaatsen en ongelooflijk veel prachtige bloemen, planten, bomen, gebouwen en kunstwerken. In de bonte dierentuin leven o.m. twee zeldzame witte leeuwen, wilde katten, zes apensoorten, ontelbaar veel (tropische) vogelsoorten en kleurrijke vissen, brilkaaimannen, flamingo's, stekelvarkens, neusberen, dwergezels en veel boerderijdieren. Het Attractiepark telt 12 attracties.

Wegbeschrijving:

Vanuit Belgi met de auto vanuit richting Luik volg Maastricht (NL) en dan Heerlen (NL). Vanuit richting Antwerpen volg richting Aachen (DU) en dan Heerlen (NL). Vanuit richting Heerlen volg "Park Gravenrode" en dan Mondo Verde (Landgraaf). Het park heeft

Hoe bereikbaar met openbaar vervoer?

Vanaf het NS-Station Heerlen neemt u bus 26 (Mondo verde / Einsteinstraat Landgraaf). Vanaf de bushalte is het nog 500 meter lopen naar Mondo Verde.

Rubrieken van "Wereldtuinen Mondo Verde"

Uitstapjes Markten, beurzen en braderien


Contact opnemen met "Wereldtuinen Mondo Verde"* Dit systeem maakt het mogelijk om te voorkomen dat het versturen van spam.


Berichten ()

Blijf op de hoogte ! Activiteiten, recepten, wedstrijden,
Ik zoek
een adres!

Mijn kortingen
Juggle Angels
Gelegenheid om te passen, te voelen en de collectie te zien ...
Internationale Tweedaagse
Kinderen tot en met 12 jaar betatelen slechts € 3. Led...
Ollevier en Co
Gratis 1 koffie op vertoon famidookaart....
Meer kortingen [+]